Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Minns du Klimpen från Bert? Han ser HELT annorlunda ut idag

- 02/04/2017, 11:50 -

Vi är vana att se honom i boy band-frisyr, en skinnjacka där det står "Blä" på ryggen samt höra honom skrika "balla balla balla".

Alla minns vi den, den fantastiska TV-serien och filmerna om Bert. Den hyllade serien visades på svensk TV under 90-talet och var en stor del av mångas vardag. Men nu har det, håll i dig nu, gått cirka 20 år sedan serien visades, och tonåringarna i serien har vuxit upp och har i dag helt andra liv.

Många drog efter andan när David Boati som spelade Lill-Erik dök upp i rutan som nyhetsankare i Rapport.

I en intervju med Nyheter24 kommenterar han dagens uppmärksamhet.

– Det är kul att jag gjort något som gjort ett avtryck, och att det väcker känslor. Samtidigt hoppas jag inte att det står i vägen för något. Jag är reporter på SVT och min uppgift är ju främst att förmedla nyheter.

Efter att Boati uppmärksammats började frågeställningarna komma om vad tusan de andra skådespelarna gör och hur se ser ut i dag att hagla. Och någon som verkligen vuxit upp – det är klimpen.

Vi är nämligen vana att se skådespelaren Martin Lindqvist så här:

Men idag ser han ut såhär:


Snacka om förändring!