Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Youtubestjärnans nya plan: "Ska massera tjejer varje vecka"

Nöje | 03/04/2017 12:55

Efter det turbulenta uppbrottet med ex-flickvännen Tova Helgesson planerar Raed Murad att ta till rätt speciella metoder för att få kanalen att växa igen. I sin senaste video syns han stå och massera en halvnaken tjej på en brits.

En total utblottning av privatlivet, fejkade knarkskandaler, sminkförvandlingar och pranks – ja i dag gör Youtubestjärnorna både det ena och det andra för att få nöjda och lojala prenumeranter.

Men alltid finns det någon som ska ta till metoder som dessvärre går ifrån underhållande till osmakliga.

"Ska massera en ny tjej varje söndag"

Youtubestjärnan Raed Murad var tidigare tillsammans med Tova Helgesson men paret valde slutligen att avsluta den turbulenta relationen. Då Raed har mycket förre prenumeranter på sin kanal har den under ett bra tag stått stilla nu och varken ökat eller minskat i antal.


Han har därför valt att ge sin kanal en ny inriktning, vilket är att massera en halvnaken tjej som ligger på en brits. Detta ska han göra en gång i veckan och kommer varje gång att "bjuda in en ny tjej".

Raed har valt att stänga av kommentarsfältet i videos för att slippa få hatiska kommentarer.

Ja, vad ska man säga...