Stockholm

Därför visade FO&O-stjärnan pungen på Instagram

Felix visade lite mer hud än vanligt.
Felix visade lite mer hud än vanligt.

Det var under gårdagen Felix Sandmans kommentarsfält på Instagram exploderade efter att han publicerat en bild där han "visar bollarna".


Det var under måndagsförmiddagen som Felix Sandman publicerade en "efter tränings-bild" på Instagram där han sitter i ett omklädningsrum. Till bilden har han skrivit "Känns som att morgonträning kommer att bli en ny rutin". Men det var inte texten som fick fansen att direkt reagera, utan det faktum att en bit av Felix pung sticker fram.

Men anledningen var faktiskt finare än följarna trodde.


Vill uppmärksamma testikelcancer

Med pungflashen vill Felix tillsammans med Ung Cancer uppmärksamma testikelcancer och uppmana fler med pung att regelbundet kolla pungen för att öka chansen att upptäcka cancern i tid. Bilden, där han lät en bit av en fejkpung sticka ut under shortsen, skapade stor uppmärksamhet på Instagram under dagen och engagemanget bland Felix följare var stort.

– När jag fick frågan om att vara ambassadör för kampanjen kändes det självklart att ställa upp. Det pratas för lite om testikelcancer. Jag skulle verkligen vilja att alla unga vuxna fattar vikten av att regelbundet känna på sin pung, säger han.

För mer information – spana in Ung cancers hemsida här.

Mer:

Lovisa, 18, är Felix nya kärlek

Stort bråk om The Fo&O-Oscars kärlek Cecilia – slog ner fotografernas kameror

Stort bråk om The Fo&O-Oscars kärlek Cecilia – slog ner fotografernas kameror


Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.