Måndag 17 Maj
Stockholm

Joakim Lundell startade insamling – chockas nu av summan

Till minne av sin vän Alexander Falk startade Joakim Lundell en insamling till barncancerfonden. Efter bara några timmar hade fansen tillsammans skänkt en stor summa pengar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var under barncancergalan som den 18-åriga Alexander Falks fångade hela Sveriges hjärtan. Alexander berättelse om kampen mot cancer berörde tusentals, och två av dem var Joakim och Jonna Lundell.

Alexanders dröm var att få spendera en dag med Joakim och Jonna, vilket gjorde att paret kort och gott abonnerade hela Liseberg en dag så de tillsammans med Alexander kunde njuta och ha kul med alla karuseller och attraktioner.

– Bästa dagen i mitt liv, sa Alexander efteråt.Joakim startade insamling efter vännens död

Under onsdagen tidigare i veckan somnade Alexander in, omgiven av sin familj. Till hans minne valde Joakim att starta en insamling till barncancerfonden där målet var att nå en miljon kronor. Och efter bara några timmar fick han sig en chock.

– Efter tre timmar hade vi nått 100 000 kronor, vilket är helt sjukt. Nu är vi uppe i 200 000 så det tickar på i bra fart. Jag har verkligen världens bästa fans och vill tacka alla så oerhört för att de bidragit, säger han till Nyheter24.

Vill du bidra kan du göra det här.

Mer:

Livet, framgången och kärleken – se hela intervjun med Joakim Lundell.

Kommentera
Kopiera länk
Dela