Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso: "Det skulle jag ALDRIG gå med på när det gäller sex"

Nöje | 06/04/2017 09:55

Bianca Ingrosso avslöjar några riktigt intima hemligheter i podden "Tankar med".

De träffades redan när de var 16 och 17 år. Bianca Ingrosso och Phillipes Cohens förhållande har kantats av både drama och break ups men i slutändan tycks de två profilerna inte kunna hålla sig borta från varandra.Det är i ett avsnitt av podden "Tankar med" med Daniel Redgert som Bianca Ingrosso, (tillsammans med sitt kamerateam) gästar. Daniel berättar att Bianca varit en utav de absolut "bjussigaste" gästerna han haft och att Bianca mer än gärna delade med sig av sitt liv. Och det gjorde hon minst sagt.

Bianca väljer att berätta vad hon absolut inte går med på i sängen. Bildkälla: Stella Pictures

Bianca får en hel del frågor om sin relation till sina föräldrar samt hur hennes och Pernillas relation förändrats genom åren. 

– Jag har ju slagit mamma... vi bråkade väldigt mycket under min uppväxt. Men idag är vi bästa vänner och jag vet helt ärligt inte hur jag skulle klara mig utan henne, säger Bianca.

– Samma sak gäller Benjamin. Jag är hans absolut största fan och jag älskar honom så himla mycket.

"I dont do that"

En del av podden handlar om vad läsarna undrar om Bianca, och hon säger då att hon tror att många frågat om hennes ätstörning, hur lång hon är, hur mycket hon väger och så vidare. Men icke sa nicke.

Det läsarna vill veta är saker angående hennes ex-pojkvän Philippe samt om hennes sexliv. 

– Några läsare vill veta hur mycket analsex du haft i dina dagar, frågar Daniel.

Men det är ingenting som profilen föredrar, och hon drar sig inte för att säga det.

– Åh gud fy fan aldrig i livet, I don't do that, svarar Bianca och fortsätter:

– Alltså kamerateamet känns som mina bröder så känns så konstigt att prata om det här framför dem haha. Men ja, jag gillar inte typ fint romantisk sex. Utan jag är rätt framåt när det kommer till sex. Jag gillar att ta komando. Jag ligger inte direkt bara stilla om man säger så, berättar hon.

Mer:

Bianca och Phillipe träffades redan när de var 16 och 17 år. Deras förhållande har kantats av både drama och break ups men i slutändan tycks de två profilerna inte kunna hålla sig borta från varandra. Läs om hela deras kärlekshistoria här.