Bianca Ingrosso: "Det skulle jag ALDRIG gå med på när det gäller sex"

Bianca Ingrosso avslöjar några riktigt intima hemligheter i podden "Tankar med".


De träffades redan när de var 16 och 17 år. Bianca Ingrosso och Phillipes Cohens förhållande har kantats av både drama och break ups men i slutändan tycks de två profilerna inte kunna hålla sig borta från varandra.Det är i ett avsnitt av podden "Tankar med" med Daniel Redgert som Bianca Ingrosso, (tillsammans med sitt kamerateam) gästar. Daniel berättar att Bianca varit en utav de absolut "bjussigaste" gästerna han haft och att Bianca mer än gärna delade med sig av sitt liv. Och det gjorde hon minst sagt.

Bianca väljer att berätta vad hon absolut inte går med på i sängen. Bildkälla: Stella Pictures

Bianca får en hel del frågor om sin relation till sina föräldrar samt hur hennes och Pernillas relation förändrats genom åren. 

– Jag har ju slagit mamma... vi bråkade väldigt mycket under min uppväxt. Men idag är vi bästa vänner och jag vet helt ärligt inte hur jag skulle klara mig utan henne, säger Bianca.

– Samma sak gäller Benjamin. Jag är hans absolut största fan och jag älskar honom så himla mycket.

"I dont do that"

En del av podden handlar om vad läsarna undrar om Bianca, och hon säger då att hon tror att många frågat om hennes ätstörning, hur lång hon är, hur mycket hon väger och så vidare. Men icke sa nicke.

Det läsarna vill veta är saker angående hennes ex-pojkvän Philippe samt om hennes sexliv. 

– Några läsare vill veta hur mycket analsex du haft i dina dagar, frågar Daniel.

Men det är ingenting som profilen föredrar, och hon drar sig inte för att säga det.

– Åh gud fy fan aldrig i livet, I don't do that, svarar Bianca och fortsätter:

– Alltså kamerateamet känns som mina bröder så känns så konstigt att prata om det här framför dem haha. Men ja, jag gillar inte typ fint romantisk sex. Utan jag är rätt framåt när det kommer till sex. Jag gillar att ta komando. Jag ligger inte direkt bara stilla om man säger så, berättar hon.

Mer:

Bianca och Phillipe träffades redan när de var 16 och 17 år. Deras förhållande har kantats av både drama och break ups men i slutändan tycks de två profilerna inte kunna hålla sig borta från varandra. Läs om hela deras kärlekshistoria här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

1 timme sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

2 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

2 timmar sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.

Här är Beyoncés väg till countryn

idag 05:58
På fredag släpps "Cowboy Carter" – Beyoncés första renodlade countryskiva. Här är hennes väg till musikgenren vars utövare först ville stöta bort henne.

Lyxvilla från SVT:s “Husdrömmar” till salu – se bilderna inifrån

igår 23:32
Ausra och Patrik Drivstedts lyxvilla från SVT:s ”Husdrömmar” ligger just nu ute tillförsäljning på Hemnet. Se bilderna inifrån lyxvillan på Värmdö här.