Torsdag 13 Maj
Stockholm

Tvingar hemlös dricka 33 vodkashots – på tre minuter

Den ryska vloggaren förnedrar den hemlöse mannen och får honom att dricka en och en halv liter vodka på bara några minuter.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den ryska vloggaren förnedrar den hemlöse mannen och får honom att dricka en och en halv liter vodka på bara några minuter.

Efter att vloggaren lockat den hemlöse mannen, som är en gammal krigsveteran, med runt 70 kronor så tvingar han honom att dricka tre halvliters flaskor med vodka. På tre minuter.

Det rent ut sagt livsfarliga klippet är inspelat i staden Smolensk i västra Ryssland.


Den anonyme vloggaren har i tidigare klipp förnedrat andra hemlösa och fattiga. Bland annat ska han fått en person att dricka riktigt stark chilisås för småpengar. Detta skriver Mirror.

Att dricka så här mycket vodka, motsvarade 33 shots, kan vara livsfarligt för många. Speciellt om man dricker det lika snabbt som mannen i videon.

Vloggaren utnyttjar personerna och deras brist på pengar. Riktigt ruttet gjort.

Personen bakom Youtube-kontot har fått ta emot mycket kritik men svarar sina följare att han tycker att han gör de hemlösa en tjänst.

2006 dog Jason Venezia efter att han svept 15 shots på en bar i Japan. Detta efter att han slagit vad med sina kompisar.

Som tur är är inte alla Youtube-stjärnor så här elaka. Yooutu-kanalen OmarGoshtv slutade skoja med folk och började istället dela ut kläder till hemlösa i Florida. Läs den fina historien här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela