Tvingar hemlös dricka 33 vodkashots – på tre minuter

Publicerades: 20 Apr 2017, 12:07, Uppdaterades: 16 Jan 2018, 14:39

Den ryska vloggaren förnedrar den hemlöse mannen och får honom att dricka en och en halv liter vodka på bara några minuter.


Den ryska vloggaren förnedrar den hemlöse mannen och får honom att dricka en och en halv liter vodka på bara några minuter.

Efter att vloggaren lockat den hemlöse mannen, som är en gammal krigsveteran, med runt 70 kronor så tvingar han honom att dricka tre halvliters flaskor med vodka. På tre minuter.

Det rent ut sagt livsfarliga klippet är inspelat i staden Smolensk i västra Ryssland.


Den anonyme vloggaren har i tidigare klipp förnedrat andra hemlösa och fattiga. Bland annat ska han fått en person att dricka riktigt stark chilisås för småpengar. Detta skriver Mirror.

Att dricka så här mycket vodka, motsvarade 33 shots, kan vara livsfarligt för många. Speciellt om man dricker det lika snabbt som mannen i videon.

Vloggaren utnyttjar personerna och deras brist på pengar. Riktigt ruttet gjort.

Personen bakom Youtube-kontot har fått ta emot mycket kritik men svarar sina följare att han tycker att han gör de hemlösa en tjänst.

2006 dog Jason Venezia efter att han svept 15 shots på en bar i Japan. Detta efter att han slagit vad med sina kompisar.

Som tur är är inte alla Youtube-stjärnor så här elaka. Yooutu-kanalen OmarGoshtv slutade skoja med folk och började istället dela ut kläder till hemlösa i Florida. Läs den fina historien här.

Relaterat
Senaste nytt

Carolina Gynning visar upp sin stora tatuering på ryggen

Juilliard sparkar tidigare chef

1 timme sedan
Juilliard School i New York, en av världens mest kända musikhögskolor, har sparkat en tidigare chef efter anklagelser om sexuella trakasserier. Mannen hade under 25 år en ledade position på skolan.

Därför känner du igen lyxvillan i Netflix-serien "Barracuda Queens"

2 timmar sedan
Barracuda Queens, som baseras på verkliga händelser, gör succé på Netflix. Tycker du kanske att karaktären Amina Khalils hus ser bekant ut? Det finns en förklaring till det.

Norska Melodifestivalen bjuder in släppta låtar

2 timmar sedan
Inför Melodifestivalen 2024 inför Norge en stor regeländring: Alla norska låtar utgivna efter 1 september i höst får tävla. Det betyder att även musik som redan har nått publiken kan vara med.

Domstol: Krim-guld ska skickas till Kiev

2 timmar sedan
Högsta domstolen i Nederländerna har beslutat att en ovärderlig guldskatt från Krimhalvön ska lämnas till Ukraina. Precis innan Ryssland annekterade Krimhalvön 2014 lånades guldskatten, "Det skytiska guldet", ut till Allard Pierson Museum i Amsterdam. Såväl Ukraina som fyra olika museer på det ockuperade Krim har sedan gjort anspråk på skatten under en diskussion som pågått under tio år. Men skatten ska till Kiev och till den ukrainska staten – inte till Krim, enligt beslut i Högsta domstolen i Nederländerna.

Sommarvärdens hånfulla pik – efter Sveriges Radios miss

3 timmar sedan
"Sommar i P1" drar snart igång och 2023 års sommarpratade har presenterats. Men i samband med detta gjorde Sveriges Radio en liten miss, som sommarvärden Ahmed Berhan inte var sen att uppmärksamma.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.