Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Joakim Lundells fans: "Snälla lägg inte ned Youtubekanalen"

Nöje | 10/04/2017 13:07

Joakim Lundell väljer nu att berätta hur framtiden för han och Jonnas kanal ser ut.

Joakim Lundell driver tillsammans med sin fru Jonna Lundell Sveriges största Youtubekanal och har i skrivande stund cirka 630 000 prenumeranter samt 800 000 följare på sin Instagram.

Joakim och Jonna slår nu rekord efter rekord med sina spökvideos där de tillsammans med sina vänner besöker hemsökta herrgårdar. Klippen får hundratusentals views på bara ett par timmar och fansen fullkomligt älskar de kusliga klippen och filmerna. De har även fortsatt med sina videos där de berättar om vad som händer i deras liv, där de besöker äventyrsbad och antar olika challanges.

Men nu är Joakim och Jonnas fans oroliga över vad som kommer att hända med kanalen, detta efter att Ben Mitkus under en livestream visar upp en konversation mellan honom och Joakim där Jocke hävdar att "kanalen kommer att läggas ned".

"Jag håller på att överlägga"

Joakim berättar för Nyheter24 att haft konversationen med Mitkus men att ingenting är hugget i sten ännu. Han berättar att han börjar känna sig mätt på dödshot och näthat och mer börjat tänka på sin familj och vad som i längden blir bäst för dem.

– Jag överlägger framtiden så mycket kan jag säga iallafall, men vill ej ta något beslut innan jag är helt säker, säger han.

– Just nu känner jag att jag inte trivs på plattormen med det hat som flödar där och mår inte bra efter att ha besökt youtube längre, tillägger han.

Så det återstår att se vad Joakim och Jonna väljer att göra i framtiden.

Mer:

Joakim Lundell: "Därför kommer vi att sluta med våra spökvideos"