Joakim Lundells fans: "Snälla lägg inte ned Youtubekanalen"

Joakim Lundell väljer nu att berätta hur framtiden för han och Jonnas kanal ser ut.


Joakim Lundell driver tillsammans med sin fru Jonna Lundell Sveriges största Youtubekanal och har i skrivande stund cirka 630 000 prenumeranter samt 800 000 följare på sin Instagram.

Joakim och Jonna slår nu rekord efter rekord med sina spökvideos där de tillsammans med sina vänner besöker hemsökta herrgårdar. Klippen får hundratusentals views på bara ett par timmar och fansen fullkomligt älskar de kusliga klippen och filmerna. De har även fortsatt med sina videos där de berättar om vad som händer i deras liv, där de besöker äventyrsbad och antar olika challanges.

Men nu är Joakim och Jonnas fans oroliga över vad som kommer att hända med kanalen, detta efter att Ben Mitkus under en livestream visar upp en konversation mellan honom och Joakim där Jocke hävdar att "kanalen kommer att läggas ned".

"Jag håller på att överlägga"

Joakim berättar för Nyheter24 att haft konversationen med Mitkus men att ingenting är hugget i sten ännu. Han berättar att han börjar känna sig mätt på dödshot och näthat och mer börjat tänka på sin familj och vad som i längden blir bäst för dem.

– Jag överlägger framtiden så mycket kan jag säga iallafall, men vill ej ta något beslut innan jag är helt säker, säger han.

– Just nu känner jag att jag inte trivs på plattormen med det hat som flödar där och mår inte bra efter att ha besökt youtube längre, tillägger han.

Så det återstår att se vad Joakim och Jonna väljer att göra i framtiden.

Mer:

Joakim Lundell: "Därför kommer vi att sluta med våra spökvideos"

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

2 timmar sedan
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

2 timmar sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

3 timmar sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.