Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här onanerar deltagaren med en dildo – får hjälp av de andra

Nöje | 24/04/2017 15:30

Sex är en av huvudingredienserna i årets EOTB. Och mer av den varan blir det i kväll när en av deltagarna tar saken i egna händer.

Drama, svartsjuka, bråk och en hel del sex – det är några av ingredienserna som präglar årets upplaga av Ex On The Beach Sverige.

Åtta singlar har begett sig till en paradisö för att njuta av sol, värme och varandra. Men redan första dagen började det att trilla in ex som vänder uppochner på allt. Och årets säsong har minst sagt levererat.Bastusex, duschsex, hämndsex och nyförälskelse-sex är bara några av de intima scener vi fått se i årets Ex On The Beach, och mer av den varan blir det i kväll när en av deltagarna tar saken i egna händer.

– Det fanns en sexleksak i huset som jag tyckte verkade rolig och alltid velat testa så när vi hittade den så bad jag Rebecka att följa med mig så jag kunde "stoppa in den" hahaha.

Vad det var som egentligen hände ser du i spelaren ovan.

Mer:

Ex on the Beach-stjärnorna: Så håller du dig snygg under sommaren