Måndag 15 Aug
Stockholm

Onanerade framför kamerorna – nu stöttas hon av tittarna

En hel del sex, det har vi fått se i årets upplaga av Ex On The Beach Sverige. Men det var under gårdagens avsnitt som en av de kvinnliga deltagaren kände för att ta sin sexuella frustration i egna händer.

Kommentera (10)
Kopiera länk
Dela

Årets Ex On The Beach har levererat över förväntan och tittarna fullkomligt skriker av förtjusning. Och det var under gårdagens avsnitt som det minst sagt spårade i programmet.

En av deltagarna, Julia Markham, hade, för skojs skull, tagit med sig en låda med sexleksaker till paradis-ön men som legat orörd fram tills i går. Antonija Mandir bestämde sig för att använda en av sexleksakerna på sig själv, och till hjälp tog hon de andra tjejerna.

– Det fanns en sexleksak i huset som jag tyckte verkade rolig och alltid velat testa så när vi hittade den så bad jag Rebecka att följa med mig så jag kunde "stoppa in den" haha, berättade hon för Nyheter24.


Sociala medier fullkomligt exploderade, och som alltid finns det onda tungor med för mycket övertid som passade på att ösa "slutshaming" över tjejerna.

Men mitt i sörjan av näthat började det snabbt synas kärleksfulla och hyllande kommentarer från människor som enbart tycker det är härligt att tjejerna vågar bjuda på sig själva och underhålla Sverige på bästa sändningstid.

Några kommentarer på Nyheter24:s Facebook löd:

"Vilka queens, så jävla rätt. Äntligen kan kvinnor ta för sig i TV precis som män alltid gjort"

"Underbart att se. Mycket bättre än att gå hem och ligga med någon full snubbe man ångrar dagen efter"

"Kan alla sluta slutshama? Dessa tjejer gör saker ni aldrig hade vågat göra och ni sitter och hatar av ren avundsjuka. You go girls"

På frågan om Antonija tar åt sig av de elaka kommentarerna så säger hon att det inte rör henne ryggen.

– Älskar folk som stöttar och är sköna. Det finns alltid avundsjuka människor som ska hata, ibland letar jag upp deras mammas nummer och då bajsar de på sig, berättar hon.

Se klippet från gårdagen avsnitt här:

Kommentera (10)
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.