Onanerade framför kamerorna – nu stöttas hon av tittarna

En hel del sex, det har vi fått se i årets upplaga av Ex On The Beach Sverige. Men det var under gårdagens avsnitt som en av de kvinnliga deltagaren kände för att ta sin sexuella frustration i egna händer.


Årets Ex On The Beach har levererat över förväntan och tittarna fullkomligt skriker av förtjusning. Och det var under gårdagens avsnitt som det minst sagt spårade i programmet.

En av deltagarna, Julia Markham, hade, för skojs skull, tagit med sig en låda med sexleksaker till paradis-ön men som legat orörd fram tills i går. Antonija Mandir bestämde sig för att använda en av sexleksakerna på sig själv, och till hjälp tog hon de andra tjejerna.

– Det fanns en sexleksak i huset som jag tyckte verkade rolig och alltid velat testa så när vi hittade den så bad jag Rebecka att följa med mig så jag kunde "stoppa in den" haha, berättade hon för Nyheter24.


Sociala medier fullkomligt exploderade, och som alltid finns det onda tungor med för mycket övertid som passade på att ösa "slutshaming" över tjejerna.

Men mitt i sörjan av näthat började det snabbt synas kärleksfulla och hyllande kommentarer från människor som enbart tycker det är härligt att tjejerna vågar bjuda på sig själva och underhålla Sverige på bästa sändningstid.

Några kommentarer på Nyheter24:s Facebook löd:

"Vilka queens, så jävla rätt. Äntligen kan kvinnor ta för sig i TV precis som män alltid gjort"

"Underbart att se. Mycket bättre än att gå hem och ligga med någon full snubbe man ångrar dagen efter"

"Kan alla sluta slutshama? Dessa tjejer gör saker ni aldrig hade vågat göra och ni sitter och hatar av ren avundsjuka. You go girls"

På frågan om Antonija tar åt sig av de elaka kommentarerna så säger hon att det inte rör henne ryggen.

– Älskar folk som stöttar och är sköna. Det finns alltid avundsjuka människor som ska hata, ibland letar jag upp deras mammas nummer och då bajsar de på sig, berättar hon.

Se klippet från gårdagen avsnitt här:

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvists ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan...Se bilderna här på Nyheter24.