Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Peg och Penny avslöjar intima hemligheten: "Vi båda har haft det"

- 26/04/2017, 11:00 -

Det är i systrarna Parneviks podcast som det kommer fram ett och annat.

Systrarna Penny och Peg Parnevik driver tillsammans en podcast där lyssnarna för hänga med i tjejernas liv, men de har under ett kortare tid haft någonting utav ett podd-avbrott. Tjejerna berättar i deras comeback-avsnitt att de inte riktigt har haft en anledning till uppehållet men att det tydligen är väldigt dyrt att klippa podden, och att deras föräldrar inte betalar för dem.

I nya avsnittet pratar de en hel del om sina nya förhållanden och hur tacksamma vi ska vara här i Sverige över att vi har ungdomsmottagningar vi kan gå till, då det inte fungerar exakt likadant i USA.– I USA har vi ju inte riktigt likadana ställen dit man bara kan gå och snacka om typ vad som helst. Det är synd att killar inte är bättre på att gå dit, ofta struntar det ju i det på grund av att de inte vågar, säger Peg.

"Vi båda har haft det"

Tjejerna konstaterar att könssjukdomar är vanligare än man tror och att det inte bör vara någon tabu kring det, utan att människor helt enkelt måste bli bättre på att testa sig. De passar då även på att avslöja en gemensam sanning om sig själva.


– Jag vet inte om jag ska säga det här på podden? Men min kille berättade ju att han inte haft en könssjukdom och jag ba, nej men jag har haft klamydia?? Men min kille brydde sig inte eftersom man tar några piller sen är det borta, säger Penny.

– Ja men everybody had klamydia, jag har också haft det, tillägger Peg.

– Det är bara viktigt när man har nytt förhållande att vara jätteöppen och ärlig med varandra, annars blir det bara jobbigt senare, avslutar Peg.

Mer:

Här lackar arga snickaren ur på Peg Parnevik