Dolda sanningen ingen fick veta om Paradise Hotel-finalen 2014

Nu avslöjar Paulina "Paow" Danielsson vad det var som egentligen hände när hon och Eric Hagberg möttes i "kulduellen" i Paradise Hotel 2014.


Det är få Paradise Hotel-fans där ute som inte håller med om att säsongerna 2013 och 2014 var de absolut bästa som sänts i svensk television.

År 2013 fick vi bland annat se Samir Badran, Aina Lesse, Paow och Jeppe Johansson bjuda på underhållning i rutan. Under finalen var det många hackor som droppade då Jeppe valde att krossa guldkulan, och därmed gjorde han Aina lottlös.

2014 tog dock Paow revansch genom att hamna i finalen tillsammans med Eric Hagberg. Ingen av parterna kastade kulan, och på så sätt fick de gå hem med 250 000 kronor var. I "synkarna" efteråt sa påstod både Paow och Eric att ingen av dem hade planerat att kasta kulan, men nu har det kommit fram att så ej var fallet.

"De sa åt mig"

Det är i "Över bordet med Tom & Petter" som Paow berättar att hon planerat att kasta kulan likt Jeppe, men att produktionen bad henne att inte göra det.

– De bad mig faktiskt dela på pengarna. Jag hade tänkt släppa kulan men då sa produktionen att "Vi vill inte att du släpper kulan, vi vill göra bra TV här", eftersom att Jeppe hade gjort det året innan. Så det skulle bli mer feel good, berättar hon.


Mer:

Efter uppbrottet med Mattias: "Min killkompis sa att vi skulle k*ulla eller så kunde jag gå hem"

Paow delar med sig av bild ifrån tiden innan hon opererade Silikonbröst:

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

2 timmar sedan

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

3 timmar sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.