Dolda sanningen ingen fick veta om Paradise Hotel-finalen 2014

- 03/05/2017, 11:22 -

Nu avslöjar Paulina "Paow" Danielsson vad det var som egentligen hände när hon och Eric Hagberg möttes i "kulduellen" i Paradise Hotel 2014.

Det är få Paradise Hotel-fans där ute som inte håller med om att säsongerna 2013 och 2014 var de absolut bästa som sänts i svensk television.

År 2013 fick vi bland annat se Samir Badran, Aina Lesse, Paow och Jeppe Johansson bjuda på underhållning i rutan. Under finalen var det många hackor som droppade då Jeppe valde att krossa guldkulan, och därmed gjorde han Aina lottlös.

2014 tog dock Paow revansch genom att hamna i finalen tillsammans med Eric Hagberg. Ingen av parterna kastade kulan, och på så sätt fick de gå hem med 250 000 kronor var. I "synkarna" efteråt sa påstod både Paow och Eric att ingen av dem hade planerat att kasta kulan, men nu har det kommit fram att så ej var fallet.

"De sa åt mig"

Det är i "Över bordet med Tom & Petter" som Paow berättar att hon planerat att kasta kulan likt Jeppe, men att produktionen bad henne att inte göra det.

– De bad mig faktiskt dela på pengarna. Jag hade tänkt släppa kulan men då sa produktionen att "Vi vill inte att du släpper kulan, vi vill göra bra TV här", eftersom att Jeppe hade gjort det året innan. Så det skulle bli mer feel good, berättar hon.


Mer:

Efter uppbrottet med Mattias: "Min killkompis sa att vi skulle k*ulla eller så kunde jag gå hem"

Paow delar med sig av bild ifrån tiden innan hon opererade Silikonbröst: