Saga Scott: "Kunde inte sova utan att dricka ett glas vin"

- 09/05/2017, 16:55

Det är i ett blogginlägg som Saga Scott berättar om den mörka tiden som präglades av antidepressiva mediciner, alkohol och sömntabletter.

Saga Scott är minst sagt en av Sveriges absolut stjärnskott när det kommer till dokusåpor och TV-shower.

År 2014 klev hon in i Paradise Hotel och med sin kaxiga skånska, stora hårsvall och härliga personlighet fick hon både deltagare och svenska folket på fall.

Men tiderna har inte alltid varit ljusa för Saga. I dag driver hon en välbesökt blogg där hon med en personlig och ärlig ton berättar för sina följare hur hon mår och vad som händer i hennes liv.

Under gårdagen valde hon att öppna upp sin Snapchat vilket resulterade i att hennes följare överöste henne med kärlek.

"Jag hade öppen Snap idag och fick enormt mycket kärlek, men jag kunde inte riktigt förstå varför folk skrev så fina saker. Det känns som jag är långt ifrån den tjejen som jag var förut", berättar hon.

Saga berättar att det är på senare år som människor runtomkring henne fått henne att tvivla på sig själv och sina förmågor, och att det skett även tidigare i hennes liv att hon hamnat i en mörk dal.

"Jag har aldrig varit såhär mycket ovän med mig själv som jag är nu, men på senaste tiden har det kommit mycket negativ energi kring mig och den har fastnat, innan hade jag en oljerock där inget riktigt kom in, utan sköljdes bort, men nu är allt inne", berättar hon.

"Jag hade en liknande period som denna när jag var 19-20 år. Då var jag väldigt destruktiv i mitt beteende med alkohol och jag förstörde för mig själv i många relationer. Jag behövde någon slags kick i livet för att må bra och jag kunde inte sova utan att dricka ett glas vin. Det slutade med antidepressiva mediciner och sömntabletter".

Efter att ha fått information av sin läkare slutade det hela med att Saga kastade tabletterna i toaletten.

Hon skriver att hon just nu är i en process där hon ska fundera ut vad hon ska göra för att må som bäst men att hon kommer tillbaka.

"Jag kommer tillbaka. Jag är född för något större men jag behöver vila", avslutar hon.