Profilen efter TV-romansen: "Han sa att han tappat känslorna"

- 10/05/2017, 17:01 -

I årets säsong av Ex on the beach Sverige har känslorna fullkomligt flödat. Vilket de även gjorde efter programmets avslut.

Svartsjuka, bråk, humor och en hel del sex – det är bara några av ingredienserna i Ex On The Beach Sverige. Årets säsong sägs vara den galnaste hittills och konstigt är inte det när produktionen skickat in några av Sveriges mest färgstarka ungdomar.

I årets program har känslorna minst sagt flödat och 2017-säsongen resulterade i hela tre stycken kärlekspar. Robin Johansson och Julia Markham, Antonija Mandir och Jack Stengel-Dahl samt Oliver Sallmann och Wilma Nilsagår.

De första två paren visar sin kärlek öppet på sociala medier och Antonija och Jack bor nu ihop i en lägenhet i Stockholm. Men när det kommer till Oliver och Wilma, så har kärleksberättelsen inte kommit fram förrän nu.


"Jag blev kär"

Under avsnitten som tittarna fått se hittills så har Wilma och Oliver fattat tyckte för varandra och spenderar mestadels av sin vakna tid med varandra. De har även sex, pussas, kramas och är väldigt kärleksfulla mot varandra. Men hur det har gått efter programmets gång har deltagarna hittills varit sparsamma med att berätta. Tills nu.


I ett inlägg på Instagram skrev Oliver ut till sina följare vad det var som hände efter inspelningen och hur relationen ser ut i dag.

"Som ni kanske märker så träffas inte jag och Wilma längre. Detta är då sedan längesedan tillbaka egentligen. Jag spenderade mestadels utav min tid med Wilma i huset för jag trivdes så gott i hennes sällskap och jag blev kär. Två dagar hemma sedan var det direkt upp till Sälen där jag pratade med Wilma varje dag. Distansen sög".


"Men denna period ifrån varandra tog stryk på mig och mina känslor som var så starka såsom i huset började försvinna. Och ja, det var jag som valde till att bryta mellan mig och Wilma. Om det gör mig till en dålig kille, fine", skriver Oliver.


Wilma svarar

Dagen efter valde Wilma att svara på Olivers inlägg, trots att hon till en börjar tänkt låta bli i respekt för deras historia.

"Det tog några veckor för mig inne i huset att släppa mina hårt åtspända spärrar. Men när jag väl gjorde de så föll jag så hårt. Trodde aldrig jag skulle spendera min tid med någon på det sättet i det huset", skriver Wilma.

"När telefonsamtalet kom från honom att han började tappa känslor hade jag precis några dagar innan fixat lägenhet och jobb i Stockholm, jag hade tänkt flytta dit. Något han inte ens vet om eftersom jag inte ville att han skulle känna att det bara var för hans skull. Utan Oliver hade jag nog åkt hem från det där dårhuset. Han gjorde hela min upplevelse där borta. Så tack för vår tid tillsammans, det var magiskt", avslutar hon.

Båda deltagarna stöttas nu av fans och vänner som överöser dem med kärlek i kommentarsfälten.