Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Carina Berg hjälte i USA – hjälpte fastklämd kvinna och barn

Det var under en inspelning som en stor tung gren plötsligt föll ned på en kvinna och hennes barn.

hjälte

Det var under inspelningen av ”Världens tuffaste jobb med Carina Berg” som Carina Berg befann sig i Michigan i USA för att prova på jobbet som arborist i en park tillsammans med West Michigan Tree Service.

Men det hela slutade i en livsfarlig katastrof.


Klämdes fast under gren

När Carina ska till att klättra upp i ett träd ser hon plötsligt hur en stor gren, i ett annat träd längre bort, bryta av och faller ned på ett gäng kvinnor och deras barn. En kvinna och hennes barn hamnar mitt under den stora grenen och kläms fast.

Den svenska och amerikanska tv-produktionen och arboristerna som befann sig på platsen började genast jobba för att försöka slita loss kvinnan och barnet.

– Trädkillarna var hjältar! Hoppade in bland grenarna och började jobba direkt, säger Carina Berg till Aftonbladet.

– Vi var alla väldigt skakade. Arboristerna nästan mest, eftersom dom direkt fattade hur nära det var att vi fått dra fram döda kroppar under grenarna. Det blev ju onekligen en mer dramatisk dag än jag tänkt mig, tillägger hon.