Torsdag 11 Aug
Stockholm

Joakim Lundell i pinsam händelse ute på sin balkong

Det var under helgen som Joakim Lundell råkade ut för någonting pinsamt ute på sin balkong.

Kommentera (4)
Kopiera länk
Dela

Det var tidigare i veckan som Joakim Lundell släppte sin nya låt "My Addiction". Under loppet av ett dygn hade låten åkt upp på en andra plats på Spotifys svenska top 50 lista och fortfarande spelas den varm runt om i både Sverige och världen.

Råkade ut för pinsam händelse på balkongen

En solig eftermiddag i helgen satt sig Joakim på balkongen för att njuta av det fina vädret samtidigt som han lyssnade på "Hits i dag"-listan på Spotify, där hans egen låt också finns med. Efter en stund går ett förbipasserande gäng förbi, varpå det låten som Joakim lyssnade på tar slut, och hans egen låt är av slump den som kom efter. När 30-talet människor går förbi såg det därför ut som att Joakim satt och högt lyssnade på sin egen låt.

– Härligt att det såg ut som att jag satt och lyssnade på min egen låt ute på balkongen. Så himla pinsamt. De måste tro att jag har extrem hybris, säger Jocke på sin Snapchat.

– Inte bara det, mina grannar spelar även dem låten svinhögt, antagligen för att vara snälla. Men det låter då sol att det kommer ifrån mitt hus, avslutar han skrattandes.

Äsch – du får bjuda på den.

Missa inte heller Nyheter24:s intervju med Joakim Lundell, där han avslöjar sanningen bakom sina spökvideos.

Kommentera (4)
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.