Stockholm

Agneta Sjödin om orgierna på fortet: "Har skett i varje cell"

Det är i podden "Tankar med" som Agneta Sjödin avslöjar det hårda festandet och sexscenerna som utspelat sig på Fort Boyard.


Fångarna på fortet har länge varit ett av våra största underhållningsprogram och genom åren har vi fått se en lång rad svenska folkkära kändisar som varit med och svettats ute på Fort Boyard.

Men i podden "Tankar med" avslöjar nu Agneta Sjödin att tävlingarna varit långt ifrån den enda fysiska aktiviteten deltagarna sysslat med.

Orgier och vilda fester

Agneta och Daniel Redgert diskuterar vad som hänt bakom kulisserna på fortet, och det har varit allt ifrån vilda fester, magpumpning och orgier.


– Det är ju väldigt mycket orgier på fortet, i varenda cell, säger hon bland annat om de sexrykten som florerat kring programmet.

– Jag kan tyvärr inte säga något. Men det känns som att det var lite vildare på nittiotalet när jag jobbade med det då, då hörde jag mer rykten"Delade en intim stund i en cell"

En händelse som Camilla Henemark valde att ta upp i sin självbiografi är när hon och Frank Andersson "hade det lite skoj i en utav cellerna". Någonting som även Johannes Brost valt att ta upp i sin egen självbiografi.

Han skriver att duon hade sex och var på grund av det nära på att missa båten på väg tillbaka från fortet. Någonting som Frank själv förnekat.

Mer:

Här rappar Agneta Sjödin till Kartellen

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.