Tisdag 30 Nov
Stockholm

Joakim Lundells chockbesked: "Tackade nej till tittarsuccén"

Joakim Lundell har tidigare sagt att han skulle kunna tänka sig att vara med i ett utav Sveriges mest kända program. Men så blev det inte.

Kommentera (40)
Kopiera länk
Dela

Joakim Lundell driver tillsammans med sin fru Jonna Lundell en av Sveriges största Youtubekanaler och har i skrivande stund cirka 643 000 prenumeranter samt 800 000 följare på sin Instagram. Paret har på senaste tiden levt i en framgångssaga med sin växande kanal, haglande erbjudande från TV-kanaler, två världshitar på Spotify och succévideos från spökjakterna.


I en intervju med Nyheter24 berättade Joakim Lundell tidigare i vår att det finns en hel del grejer han tackat nej till, bland annat olika sponsorer och program.

Och nu har han fått ännu ett erbjudande han valt att nobba.


"Självklart tackade jag nej"

På sin Snapchat berättade Joakim under tisdagsmorgonen att han blivit uppring av TV4 som gett honom ett erbjudande han tidigare sagt att han skulle tackat ja till.

– I dag ringde TV4 av sig och undrade om jag ville vara med i i Let's Dance, och jag undrar hur fan de tänker där. Jag kan ju inte ens cykla.

– Jag vet att ni blir besvikna men jag hade brutit båda armarna och benen första sändning. Det hade inte gått, avslutar han.

Här kan du höra när Joakim lät, något mindre skeptisk

Kommentera (40)
Kopiera länk
Dela