Joakim Lundells chockbesked: "Tackade nej till tittarsuccén"

Joakim Lundell har tidigare sagt att han skulle kunna tänka sig att vara med i ett utav Sveriges mest kända program. Men så blev det inte.


Joakim Lundell driver tillsammans med sin fru Jonna Lundell en av Sveriges största Youtubekanaler och har i skrivande stund cirka 643 000 prenumeranter samt 800 000 följare på sin Instagram. Paret har på senaste tiden levt i en framgångssaga med sin växande kanal, haglande erbjudande från TV-kanaler, två världshitar på Spotify och succévideos från spökjakterna.


I en intervju med Nyheter24 berättade Joakim Lundell tidigare i vår att det finns en hel del grejer han tackat nej till, bland annat olika sponsorer och program.

Och nu har han fått ännu ett erbjudande han valt att nobba.


"Självklart tackade jag nej"

På sin Snapchat berättade Joakim under tisdagsmorgonen att han blivit uppring av TV4 som gett honom ett erbjudande han tidigare sagt att han skulle tackat ja till.

– I dag ringde TV4 av sig och undrade om jag ville vara med i i Let's Dance, och jag undrar hur fan de tänker där. Jag kan ju inte ens cykla.

– Jag vet att ni blir besvikna men jag hade brutit båda armarna och benen första sändning. Det hade inte gått, avslutar han.

Här kan du höra när Joakim lät, något mindre skeptisk

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

1 timme sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

2 timmar sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

2 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

2 timmar sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

2 timmar sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.