Måndag 19 Apr
Stockholm

Benjamin Ingrosso om viktraset: "Gick ned 11 kilo på tre veckor"

Benjamin Ingrosso.
Benjamin Ingrosso. Foto:

Benjamin Ingrosso berättar om vilka metoder han tog till när han gick ned 11 kilo på tre veckor. Och det är ingen hälsosam historia.

Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela

Det är i podden "Tankar med" som Benjamin Ingrosso gästar Daniel Redgert för att prata om allt mellan himmel och jord.

Bland annat pratar duon om Benjamins uppväxt, hans komplex över sin längd, relationen till Bianca samt hur det var att vinna Let's Dance.

Men Benjamin berättar även om viktresan han gjorde för några år sedan, och vad den berodde på.

"Gick ned 11 kilo"

Daniel Redgert konstaterar att kvinnor utsätts för utseendehets och att det ofta är väldigt mycket fokus på kroppen och hur de ser ut. Han frågar då Benjamin hur han känt kring det.

– Alltså jag och mina syskon var rätt knubbiga när vi var små. Men så kom det en dag då jag kände att nej, nu jävlar. Så jag gick ned 11 kilo på tre veckor. Då bestämde jag mig för att rasa.

– Oj, hur gjorde du det?

– Jag gick ut och sprang och åt nästan ingenting alls. Så det var ju egentligen ingen bra grej. Men sen gick jag upp igen. Dock var jag med i Let's Dance ett tag efteråt och då gick jag ned 12 kilo igen och blev sjukt vältränad, berättar Benjamin.

Här kan du även se hur mycket pengar Benjamin fick för att vara med i Let's Dance – och ja, det är ingen liten summa direkt.

Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela