Paow skulle ha sex på flygplanstoalett – gick inte som väntat

Det var under en flygresa som bloggerskan Paow och hennes pojkvän plötsligt kände för att gå och ha lite kul inne på toaletten.


Det var för drygt en månad sen som Paulina "Paow" Danielsson kom med beskedet att hon och pojkvännen Mattias Coleman brutit upp och gått skilda vägar. Paow har tidigare bloggat om parets problem och motgångar, och har även berättat att de under en längre tid hade det tufft, och i början av maj kunde hon meddela att de gjort slut.

Men skam den som ger sig. Paret är nu tillbaka i varandras famnar och kärare än någonsin.

"Med tanke på att vi älskar varandra så pass mycket så kommer vi alltid tillbaka till varandra på något sätt. Jag älskar honom. Och vi är tillbaka med varandra. Kärlek är fint", skrev hon för ett par veckor sedan på bloggen.


"Råkade ut för incident på flygplan"

I senaste avsnittet av "Jocke och Jonna möter" träffar youtubeparet Paow som verkligen öppnar upp och berättar om händelser från sitt förflutna. Men även på de snabba frågorna, då kommer det fram en och annan smaskighet.

Joakim frågar nämligen Paow när hon sist gjorde bort sig. Hon berättar då om en incident som ägde rum på ett flygplan.

– Sist jag skämdes var nog när jag och Mattias flög tillsammans hem från Thailand, så bestämde vi oss för att ha sex på toan. Så han gick först och sa "jag tar den ena dörren till höger så tar du den andra" men jag förstod det som vänsters så ja, det hela slutade inte som tänkt.

– Men du vågar alltså ha sex på ett flygplan?, frågar Joakim.

– Men ja, det smäller väl lite utanför men det är ju lugnt svarar Paow.

Här kan du se hela avsnittet:


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

Celine Dion om sjukdomen: Hoppas på mirakel

3 timmar sedan
Den kanadensiska megastjärnan Celine Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.