Tydligen är Zara Larssons "nya kille" kompis med Jeremy Meeks

Okej, det är mycket citationstecken här, men lugn – vi ska förklara.


Under gårdagen kunde Nyheter24 berätta om Zara Larssons fans spekulationer kring hennes kärleksliv.

Larsson har tidigare avslöjat att hon dejtar någon – och kan denna någon möjligtvis vara brittiska modellen Brian Whittaker? Det finns faktiskt en del som pekar på det (läs mer här!).

Som om det inte vore nog att (kanske) dejta Zara Larsson, så verkar Whittaker också vara vän med en annan bekant figur; Jeremy Meeks, a.k.a. världens snyggaste brottsling.

Här hänger de tillsammans på en A$AP Rocky-konsert.

Instagram

Och de verkar ha haft det riktigt trevligt, Whittaker kallade det nämligen för "EN AV DE BÄSTA STUNDERNA 2017".

Instagram

Huruvida Brian Whittaker och Zara Larsson faktiskt är ett par eller ej är än så länge okänt – men vi vet att han har coola kompisar i alla fall.

Se mer om den "nya pojkvännen" här:

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

Årets museum ligger i Göteborg

Ett museum som genomgått en flera år lång förvandlingsprocess får utmärkelsen Årets museum. Sjöfartsmuseet Akvariet i Göteborg vann i konkurrens med Bildmuseet i Umeå och Eskilstuna Stadsmuseum.

PJ Anders Linder lämnar tidskriften Axess

Tidskriften Axess Magasins chefredaktör PJ Anders Linder lämnar posten efter elva år. Han efterträds av Nina Solomin, för närvarande kulturchef på nyhetsmagasinet Fokus.

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

1 timme sedan
Stephanie "Steffi" Mendez är dotter till DJ Mendez, och utanför Sverige är hon extremt känd. Här är allt du vill veta om Steffi – relationen med Dante Lindhe, familj, barn, jobb och mycket mer.

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

1 timme sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

2 timmar sedan
För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.