Tog bort sina fillers
Isabella Jedler Forsman

Isabella Jedler tog bort sina fillers – resultatet!

Bloggerskan Isabella Jedler valde att ta bort alla sina fillers, och sedan visa upp sin nya look efter att ha tagit bort allt.


Skönhetsbloggerskan och före detta skönhetsdrottningen Isabella Jedler Forsman är en stor profil på sociala medier och har omkring 80 000 följare på Instagram. För ett par år sedan var hon även Sveriges representant i skönhetstävlingen Miss International och nu driver hon en stor blogg.

Isabella har skrivit en hel del om att hon med jämna mellanrum besöker en känd klinik i Stockholm där hon bland annat fyller läppar, kindben och käkar med fillers. Men för några månader sedan valde bloggerskan att ta bort hela rubbet för att istället satsa på sin naturliga look.

"Dolde det bra på bilder"

Isabella skrev att hon "byggt på med fillers för länge" vilket tillslut fick hennes ansikte att "se svullet ut".

"Jag vet att jag dolde det rätt bra på bilder men ansiktet såg ofta svullet ut. Fillern har jag byggt på för länge och för mycket helt enkelt så att den plattats ut och blivit bredare än tänkt. Mimiken gjorde helt enkelt att jag såg ”tjockare” ut och det ordnade vi allt till", berättar hon.


"Alla säger att jag ser yngre ut nu vilket jag tycker suger haha men jag känner mig samtidigt lite mer som mig själv om ni förstår. Även om jag fortfarande har i tanken att fylla på en liten dos på enbart kindbenet igen", avslutar hon.

Isabella tog bort sina fillers genom att på en klinik få ansiktet täckt med ämnet "Hyalase" som lär ett enzym som öser upp de aktiva ämnena i fillern så de försvinner.

Vi tycker att Isabella är supervacker oavsett fillers eller inte.

Se Isabellas före och efter-bilder i videon ovan.

Isabella medverkade nyligen i podden "I sanningens namn" där hon bland annat berättar hur hon och hennes fästman träffades, vad hon gillar och ogillar i sexväg samt hur man "gör slut" med en vän. Podden hittar du här

Mer:

Isabella Jedler hyllas efter ärliga bilden

Bloggerskan: "Dejtar vi ska jag ha lösenordet till alla dina konton samt kunna läsa dina sms"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".