Isabella Jedler hyllas efter ärliga bilden

"Ett bevis på att man aldrig ska sluta kämpa​".


Skönhetsbloggerskan och före detta skönhetsdrottningen Isabella Jedler Forsman är en stor profil på sociala medier och har omkring 64 000 följare på Instagram. För ett par år sedan var hon även Sveriges representant i skönhetstävlingen Miss International och nu driver hon en stor blogg.

Isabella lever just nu livets glada dagar, hon är nykär i pojkvännen Mike och paret syns mysa runt tillsammans på event, middagar, fester och hemmakvällar. Av sociala medier att döma ser hon ut att trivas som fisken i vattnet på sitt jobb och ha roligt tillsammans med sina vänner ute på Stockholms hetaste klubbar. 

Men allt har inte alltid varit guld och gröna skogar för bloggerskan. I ett inlägg på sin Instagram skriver hon om en jobbig och mörk tid under hennes förflutna, och detta tillsammans med en stark och ärlig bild. 

"Ett bevis på att man aldrig ska sluta kämpa"

På bilden sitter Isabella på en strand med en chokladdrink i handen. På hennes handled skymtar man många ärr, vilket varje sommar påminner Isabella om hur hon en gång haft det. 

"Det som göms i snö kommer upp i tö. Satt och bläddrade igenom mina bilder och fastnade för denna totalt osympatiska bild med en chokladdrink i handen framför kanske världens finaste strand och vågor".

"Efter några sekunder påträffade ögat de gamla ärr jag har som var soliga sommar påminner mig om en annan tid. Kan inte fatta hur exakt allt bara vände som dag och natt en dag. Jag är så otroligt stolt över mig själv idag, ett bevis på att man aldrig ska sluta kämpa", skriver hon


I kommentarsfältet hyllas nu Isabella av både följare och vänner som skriver att hon är stark som vågar visar upp sina ärr och att hon på så sätt kan hjälpa andra.

Vilken kämpe!

Mer:

Isabella Jedler: Jag var 8 år när han stoppade sina fingrar i mig första gången"

Senaste nytt

Komikerpar släpper deckare i vår

2 timmar sedan

Metal-duon klättrar i popularitet: "Taggande"

3 timmar sedan
Debutanterna Scarlet har klättrat i popularitet i Melodifestivalen. Den skräckinspirerade hårdrocksduon vann genrepspublikens hjärtan och även spelbolagen sätter duon högt, och kan hota en av de utpekade förhandsfavoriterna.

Metoo präglade franska Oscarsgalan

idag 00:18
Justine Triet och filmen "Fritt fall" blev den stora vinnaren vid årets Césargala. Men nästan allt fokus låg på skådespelaren Judith Godrèche och metoo-rörelsen.

Blodig sekvens i "Ferrari" – "så det såg ut"

igår 19:20
I decennier har Michael Mann varit besatt av tanken på att göra en film om Enzo Ferrari. Nu är filmen här – med Adam Driver i rollen som den legendariske huvudpersonen.

Hanna Friberg avslöjar matknepet för att klara Vasaloppet

igår 16:58
För ett år sedan åkte influencern Hanna Friberg Vasaloppet. Nu avslöjar hon hur hennes diet såg ut inför loppet.

Alex Ceesay svarar på privata sexfrågan

igår 16:19
Efter en längre paus på Youtube så har rapparen Alex Ceesay nu gjor comeback. I en ny video så har han och flickvännen Ellie nu svarat på följarnas frågor – och en av frågorna är väldigt privat.