Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Emma, 18, träffade Justin Bieber i Luleå: "Känns overkligt"

- 09/06/2017, 22:34 -
18-åriga Emma Hånberg bestämde sig för att ta sig till flygplatsen i Luleå.
1 av 3

18-åriga Emma Hånberg bestämde sig för att ta sig till flygplatsen i Luleå.

Privat/TT

Där träffade hon världsstjärnan Justin Bieber.
2 av 3

Där träffade hon världsstjärnan Justin Bieber.

Privat

Tillsammans med sin syster Sandra.
3 av 3

Tillsammans med sin syster Sandra.

Privat

18-åriga Emma Hånberg bestämde sig för att ta sig till flygplatsen i Luleå. Där träffade hon världsstjärnan Justin Bieber.

På lördag ska världsstjärnan Justin Bieber spela på Summerburst i Stockholm. Men stjärnan har faktiskt varit i Sverige några dagar innan spelningen.

Under torsdagseftermiddagen berättade Bieber för tidningen NSD att han befann sig utanför Boden för att koppla av och ta det lugnt. 

Någon som träffade stjärnan när han var i Luleå är 18-åriga Emma Hånberg, som Aftonbladet var först med att skriva om. Hon träffade honom två gånger, under torsdagen träffade hon Bieber när han var ute och cyklade i skogen. 

– Vi såg några som kom cyklade mot oss och sedan insåg vi att det var Justin Bieber. Han bad oss att inte ta några bilder eftersom han var på semester men han stannade och pratade med oss, frågade hur vi mådde och så, berättar Emma för Nyheter24.

– Det känns helt overkligt att man har träffat honom. Jag är fortfarande chockad. 

Under fredagen bestämde sig Emma och hennes syster Sandra även för att åka till Luleås flygplats för att se om Justin Bieber var där, eftersom de misstänkte att han skulle resa vidare. 

– Vi chansade bara men sedan såg vi att Justin kom i en bil. Han bad chauffören att stanna och så vevade han ner rutan och frågade oss hur dagen hade varit, berättar Emma. 

– Justin frågade även hur lång tid det skulle ta att flyga från Luleå till Stockholm och undrade om vi skulle gå på hans konsert. När vi sa att vi inte skulle det så tyckte han att det var synd. Vi är helt överlyckliga över att ha träffat honom. 

Emma är själv ett stort fan av Bieber och har sett stjärnan live fyra gånger i Sverige. 

TV: 22-åriga Victoria hängde med Justin Bieber i Dubai: "Jag var så nervös"

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du träffat en kändis?