Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Linn Ahlborgs bror öppnar lyxpresenten – reaktionen är magisk

- 19/06/2017, 11:45 -

Linn Ahlborg har köpt en present till sin bror. Och den är inte gratis direkt.

Det är ingenting nytt att Linn Ahlborg, 17, skrattar hela vägen till banken. I en Youtube-video avslöjade hon för ett par månader sedan att hon drar in omkring 100 000 i månaden. 

Men Linn är även generös mot andra, det visar hon inte minst med att ge sin bror en svindyr studentpresent. Nämligen en sprillans ny Rolex-klocka. Prislappen på klockan låg på omkring 120 000, men det var nog värt varenda krona när hon fick se hans reaktion. 

I en Vlogg från brodern Williams student har Linn filmat nästintill hela dagen, inte minst från flaket och paketöppningen. 

"Nej Linn?"

William öppnar ett par paket och ser då att han fått bland annat whiskey-set, och en tavla på MMA-fighten Conor McGregor. Sedan blev det dags för Linns paket, innehållande Rolexklockan för 120 loppor. 

När William ser vad paketet innehåller tittar han upp ,med förstelnad blick på Linn, och brister sedan ut i ett leende samtidigt som han säger "Neeej, Linn". 

Se hela klippet här: