Här festar Linn Ahlborg loss på Rhodos

Just nu befinner sig Youtubestjärnan Linn Ahlborg på Rhodos för att festa loss med sina vänner.


Linn Ahlborg fyller inte 18 förrän i September, och har tidigare sagt att hon haft lite ångest över sommaren då alla hennes vänner är 18 men inte hon – och därför inte kan följa med på vissa grejer.

Men en sak hon längtat otroligt mycket till är resan till Rhodos.

Hon har nu åkt till party-ön i Grekland tillsammans med 20 stycken tjejkompisar, och ja, det ser minst sagt ut att gå vilt till.

Hon har valt att inte vlogga under resan av hänsyn till sina fans – då resan är något barnförbjuden.

– Jag vet inte om det är lämpligt, för jag tror att allt innehåll kommer vara fett barnförbjudet.

"Linn Ahlborg klarar inte tempot här"

Men Linn är långt ifrån det enda kända ansiktet som håller till på Rhodos. En annan som befinner sig på plats är Paradise Hotel-deltagaren Robin Mos Andersson, som är där tillsammans med ett gäng andra Ex on the beach och Paradise Hotel-deltagare. 

Deltagaren Mos har lagt upp en bild på Linn tillsammans med texten "Linn Ahlborg klarar inte av tempot här" – (trots att Linn som vanligt ser megafräsch ut).

Och ja, det är klart de hunnit springa in i varandra. På Mos och Tarzans Snapchats syns nu bilder på Linn och hennes kompisar där de partar loss och har kul. 

Mer:

Linn Ahlborg chockar fansen med lyxpresenten till sin bror

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Ska du åka på en party-resa i sommar?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Indieartister växer på Spotify

Elinor Torp får Stig Dagerman-pris

igår 19:08
Journalisten och författaren Elinor Torp tilldelas årets Stig Dagerman-pris för att hon "riktar ett obevekligt ljus in i det svenska välfärdssamhällets skuggsida", skriver Älvkarleby kommun i ett pressmeddelande.

Nytt Banksy-verk intill beskuret träd

igår 17:36
En ny väggmålning av den anonyme konstnären Banksy väcker uppmärksamhet i Finsbury Park i London.

Det vill Lotta Lundgren ha på sig när hon begravs: "Bryts ner"

igår 17:04
Att tänka på vad man ska ha på sig när man begravs kanske känns avlägset, men poddaren och tv-profilen Lotta Lundgren vet precis vilka kläder hon ska ha.

Persson Giolito lämnar Netflixproduktion

igår 16:38
Författaren Malin Persson Giolito väljer att ta bort sitt namn från Netflix spänningsserie "I dina händer" – som baseras på hennes bästsäljande bok med samma titel, skriver Dagens Nyheter.

Såpainspelning på toppmöte

igår 16:18
Statsminister Ulf Kristersson (M) och hans kollegor får chans att bli tv-kändisar när franska tv-komedin "Parlement" tar fram kamerorna under veckans EU-toppmöte.