Isabella Jedler avslöjar hur hon haffade sin pojkvän

Bloggerskan Isabella Jedler är kärare än någonsin, men hur hon och pojkvännen blev tillsammans, det är ingen vanlig historia direkt.


Skönhetsbloggerskan och före detta skönhetsdrottningen Isabella Jedler Forsman, 21, är en stor profil på sociala medier och har omkring 64 000 följare på Instagram. För ett par år sedan var hon även Sveriges representant i skönhetstävlingen Miss International och nu driver hon en stor blogg och är en av Sveriges största influencers. 


I en intervju med Nyheter24:s Gabriella Bark får vi lära känna Isabella lite mer på djupet. De pratar bland annat om hennes skolgång, mobbing, sex och relation samt hur livet som bloggare är. 

Isabella är för tillfället upp över öronen förälskad i pojkvännen Milke, men historien om hur de blev tillsammans var allt annat än förutsebar.

Hör den roliga berättelsen i klippet ovan.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sanna Guidetti hånar manliga Robinsonprofilen med ny bild

Allt om Sebastian Tadros: Ålder, familj och Marcus & Martinus

1 timme sedan
Sebastian Tadros är en svensk influencer och Youtube-profil. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnskottet? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Tadros.

Då kommer Farmen-Levin att vara med i Bonde söker fru

2 timmar sedan
Levin Larsson vann Farmen 2024 och kommer nu att köpa sina föräldrars gård. Han har nu gett ett glädjande besked om framtiden när det kommer till att göra mer tv.

Lasse Kronér leder allsång i sommar

2 timmar sedan
Lasse Kronér bjuder in ett gäng folkkära artister till ett nytt allsångskoncept i sommar. Under sex måndagskvällar med start i början av juli leder han "Lasse på slottet" på Tjolöholms slott utanför Kungsbacka.

Kronlund lämnar "Idol"-juryn

2 timmar sedan
Alexander Kronlund lämnar juryn i TV4:s "Idol".

Hemlige kompositören är Sveriges mest lyssnade

2 timmar sedan
Bakom 650 påhittade artistnamn har en enda svensk kompositör släppt tusentals instrumentala låtar – som har spelats 15 miljarder gånger.