Isabella Jedler avslöjar sanningen om PH-hunken

Isabella Jedler berättar om sitt första möte med Paradise Hotel-Hampus.


Skönhetsbloggerskan och före detta skönhetsdrottningen Isabella Jedler Forsman, 21, är en stor profil på sociala medier och har omkring 64 000 följare på Instagram. För ett par år sedan var hon även Sveriges representant i skönhetstävlingen Miss International och nu driver hon en stor blogg och är en av Sveriges största influencers. 

I en intervju med Nyheter24:s Gabriella Bark får vi lära känna Isabella lite mer på djupet. De pratar bland annat om hennes skolgång, mobbing, sex och relation samt hur livet som bloggare är. 

Men i slutet av intervjun får Isabella en fråga om Paradise Hotel-deltagaren Hampus Marcussen, som handlade om deras första möte med varandra. Och ja, det är minst sagt en rolig berättelse. 

Se klippet i spelaren ovan. 

Senaste nytt

Komikerpar släpper deckare i vår

2 timmar sedan

Metal-duon klättrar i popularitet: "Taggande"

2 timmar sedan
Debutanterna Scarlet har klättrat i popularitet i Melodifestivalen. Den skräckinspirerade hårdrocksduon vann genrepspublikens hjärtan och även spelbolagen sätter duon högt, och kan hota en av de utpekade förhandsfavoriterna.

Metoo präglade franska Oscarsgalan

idag 00:18
Justine Triet och filmen "Fritt fall" blev den stora vinnaren vid årets Césargala. Men nästan allt fokus låg på skådespelaren Judith Godrèche och metoo-rörelsen.

Blodig sekvens i "Ferrari" – "så det såg ut"

igår 19:20
I decennier har Michael Mann varit besatt av tanken på att göra en film om Enzo Ferrari. Nu är filmen här – med Adam Driver i rollen som den legendariske huvudpersonen.

Hanna Friberg avslöjar matknepet för att klara Vasaloppet

igår 16:58
För ett år sedan åkte influencern Hanna Friberg Vasaloppet. Nu avslöjar hon hur hennes diet såg ut inför loppet.

Alex Ceesay svarar på privata sexfrågan

igår 16:19
Efter en längre paus på Youtube så har rapparen Alex Ceesay nu gjor comeback. I en ny video så har han och flickvännen Ellie nu svarat på följarnas frågor – och en av frågorna är väldigt privat.