Ben Mitkus och Linn Ahlborg har råkat i luven på varandra
Ben Mitkus och Linn Ahlborg har råkat i luven på varandra

Linn Ahlborg rasar på Ben Mitkus efter deras möte på Rhodos

Linn Ahlborg och Ben Mitkus semestrade på partyön Rhodos samtidigt. Men de har olika versioner av vad som skedde under deras möte.


Linn Ahlborg, 17, var för några veckor sedan på festresa borta på partyön Rhodos. Linn beskriver det som "livets resa" och berättar att hon och hennes vänner har haft superkul och festat varje kväll. 

Under resan har Linn valt att inte vlogga i respekt mot både vänner och fans men nu när hon kommit hem har hon uppdaterat bloggen med både bilder och historier från resan. Hon berättade då bland annat att hon sprungit in i Youtubestjärnan Ben Mitkus, som i tidigare videos berättat att han varit intresserad av Linn. 

Enligt Linn hade hon och Ben endast gått förbi varandra på gatan med en lätt hälsning. Men nu har Ben gått ut och sagt att Linn ljuger. 

"Hon skrek efter mig"

– Jag tror inte ni förstår hur konstig stämning det var mellan oss, och det var inte på grund av mig. Vi står på bargatan och jag håller i en drink, så hör jag plötsligt någon skrika "Ben". Vi ger varandra den stelaste kramen jag upplevt i mitt liv. Jag vette fan vad som hände, men jag blev irriterad.

– Dagen efter träffades vi igen. Och hon sa att hon inte gillat mig tidigare men att hon nu tyckte att jag är skön. Jag tycker att hon har huvudet ovanför molnen och är väldigt dömande, avslutar Ben. 

"Vekar ha tagit hårt på Ben"

Linn har tidigare gått ut och berättat att hon aldrig haft något intresse för Ben och att hon därför ignorerat hans uppvaktningar. Bens fans har därför skrikit åt Linn på stan av ilska efter att hon avvikit från hans förslag. Linn skriver nu på sin Twitter att Ben ljugit ihop en historia om Rhodos som inte stämmer.


Nu fylls Linns kommentarsfält av arga kommentarer från Ben Mitkus-fans.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

1 timme sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

1 timme sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

2 timmar sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.