Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
2867
reaktioner idag

Brian var på besök hemma hos Zara – då kom överraskningen

Zara Larsson har haft pojkvännen Brian Whittaker på besök hemma i Enskede.

zara larsson

Den brittiska modellen Brian Whittaker, 17, är Zara Larssons nya pojkvän. Paret har dejtat sedan i maj, och verkar vara kärare än någonsin. Hela tiden skriver de små kärleksfulla kommentarer till varandra och hyllar varandra på sociala medier. 

Och nu har även Brian kommit och hälsar på Zara hemma i Sverige. Och  istället för att bo på något lyxhotell har de självfallet valt att bo hemma hos Zaras föräldrar i Enskede. "Jag har blivit en ny person"

I podden "Sanningens mammor" pratar Olivia och Zara om att Zara känner att hon blivit en ny person sedan hon träffat Brian och att hon överraskat sig själv lite med sina nya sidor, men inte på det sättet Olivia väntat sig. 

– Vill jag ens höra det här? Har det med sex att göra?, frågar Olivia.

– Men nej, svarar Zara. Jag klev upp imorse och det var en fantastisk dag. Brian är ju här så vi klev upp så vi inte ska sova bort hela dagen. Och vet du vad jag ställer mig och gör? Jo jag ställer mig och bakar. Jag ställde mig och bakade två sockerkakor. Jag bakade en igår, och sedan två imorse. Jag står aldrig i köket, jag vet inte ens hur man gör kaffe, säger hon. 


– Men det var inte det enda, sedan gjorde vi även fattiga riddare till frukost. Jag trodde inte att jag var såhär fram tills att jag blev kär, berättar Zara.