Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fansen oroliga efter Miriam Bryants senaste bild

- 13/07/2017, 10:59 -
1 av 2

2 av 2

Stella Pictures / Stella Pictures

Det var efter att Miriam Bryant publicerade en bild på Instagram som flera av hennes följare började att reagera.

Miriam Bryant är en av Sveriges mest kända sångerskor. Under sin tid i tittarsuccén "Så mycket bättre" låg hon både etta, tvåa och tre på Spotifys svenska topplista samtidigt – vilket är svenskt rekord. 

Efter sin medverkan har det varit full rulle då hon medverkat i både tv-program, radio och turnérat. Hela tiden uppdaterar hon sina fans om vad som händer genom att posta inlägg på Instagram. Men efter hennes senaste inlägg skapades en orolig stämning i kommentarsfältet. 


"Vad tunn du blivit"

Det var under onsdagen som Miriam publicerade en bild tillsammans med sin "gosedjurs-enhörning". Hon skrev att nästa turnéstop blir i Falkenberg där hon ska spela under torsdagen på stora scenen. 

Många fans blev överförtjusta och skrev att de längtar efter att få se sångerskan uppträda. Men det var en del som även reagerade på någonting annat – nämligen Miriams kropp. 

Många läsare påstod att Miriam såg ut att ha gått ned i vikt och blivit tunn, vilket de påpekade i kommentarsfältet. 

Miriam själv har valt att inte kommentera bilden.