1 av 3
2 av 3
3 av 3

Joakim Lundell kärleksbombar nätet med ny succélåt

Nya låten "Waiting for" är skriven till frun Jonna Lundell.


Framgångssagan fortsätter för Joakim och Jonna Lundell. Efter att tidigare ha slagit Sverigerekord, fått över 40 miljoner streams och spelats i över 40 länder släpper nu Lundell nytt material i form av låten "Waiting for".

Låten är skriven till Jonna Lundell och handlar om hur paret träffades på en festival. När Joakim spelade upp en liten bit av låten för världsartisterna "The Chainsmokers" sa de att de var "grymt imponerade".


Men nu är alltså hela låten ute och går redan riktigt varm på sociala medier. 

Efter det konstant ökande näthatet i Sverige och på sociala medier överlag, så kände Joakim till sist att “nu får det räcka”, säger han. Han tycker att näthatet skapar ett dåligt klimat framförallt för yngre och menar att om ingen annan går före så får han göra det, säger han till Nyheter24


Han har där tagit upp en dialog med sitt nätverk och Youtube samt andra sociala medieaktörer om hur sociala medier ska bli en bättre plats för alla.

– Det har varit så mycket har och skit på nätet på senare dagar. haters får inte äga Internet. Det ska kärleken göra. Kan jag sprida lite kärlek med hjälp av låten så är ju det ingen nackdel direkt, säger Joakim. 

– Men alla måste hjälpa till. Sprid kärlek, inte hat, avslutar han. 


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jon Bon Jovi om slutet på karriären: Inte redo

Robinson-Charlottas chock när hon såg programmet: "Så elaka"

Charlotta Hedlund, 30, chockades när hon såg Robinson 2024 och synkarna från andra deltagare. – Känner mig absolut lurad, säger hon till Nyheter24.

Ny jazzfestival till klassisk mark i Stockholm

Platsen är klassisk mark för musikgenren i huvudstaden. I sommar intar en ny jazzfestival Skeppsholmen i Stockholm.

Sara Stridsberg ger ut ny roman i höst

Sara Stridsberg ger ut en ny roman i höst. "Farväl till Panic Beach" är en berättelse som följer flera generationer från 1917 och framåt i Kungstornet i Stockholm. Om somrarna reser familjen till evighetsstranden Panic Beach tillsammans, och lever omväxlande i "bländande ljus och avgrundsdjupt mörker".

Irma Lehtosalo rörd till tårar: "Mamman de behövde..."

Irma Lehtosalo har blivit en folkkär person runt om i vårt avlånga land. Hon är tacksam för all hjälp hon fått av Marko, så pass att hon blir rörd till tårar.

Avhopp från Eurovisionfest tvingar fram flytt

1 timme sedan
Efter ett 20-tal avhopp från kringarrangemangen runt Eurovision har Malmö stad behövt tänka om. Den enda musikscenen utan säkerhetskontroll vid ingången slopas, rapporterar Sydsvenskan.