Paow tvingades uppsöka psykakut: "Min pojkvän fick nog"

Paulina "Paow" Danielsson har efter flera veckors tid valt att nu berätta om vad som hänt.


Paulina "Paow" Danielsson har drivit sin blogg sedan hon var 14 år gammal. Paow har alltid haft en trogen skara följare som frenetiskt följt hennes blogg, och sämre blev det inte efter hennes medverkan i Paradise Hotel. 

Bloggerskan har varit flitig med att blanda kontroversiella inlägg med lite smått och gott från sin vardag, hon är nykär och glad att sommaren äntligen kommit. Men under de senaste veckorna har det ekat tomt på hennes blogg då hon inte uppdaterat. 

Både läsare och skvallerbloggar har spekulerat i varför Paulina lyst med sin frånvaro, men nu väljer hon tillslut att säga hur det ligger till. 


"För cirka fem veckor sedan så började jag få ännu svårare att sova än vanligt. Nu snackar vi om att jag somnade kl 5-6 istället för kl 3-4. Någonstans där så tappade jag nästan all min matlust också. Jag kan säga att jag gått ner sex kilo på de här veckorna. Mitt humör blev sämre och jag tappade all min sexlust. Mitt huvud är fyllt av dåliga tankar såsom ”det skulle vara skönt att göra illa sig själv” och ”världen skulle vara en bättre plats utan mig”.Och en massa saker om min sambo som resulterade i att jag princip hatade honom, helt utan anledning när han bara vart bra mot mig"

"Jag vaknade i panikångest. Då jag kände mig så värdelös så jag tyckte om att lägga mig på golvet och skrikgråta i kudden. Så fort jag äter något. Så vill jag kräkas. Och inte för att jag vill bli smal. Utanför att jag mår så fruktansvärt illa", skriver bloggerskan. 

"Min Sambo fick nog"

Paulina berättar att det tillslut kom en dag då hennes sambo Andreas fick nog. Han bad henne då att uppsöka psykakuten.

"Idag så fick faktiskt min sambo nog. Han bad mig att ringa psyket akut. För att jag mår inte bra och det finns ingen som helst anledning för mig att må som jag gör. Det är något som står rätt till. Och jag tycker att det är så sjukt pinsamt och det får mig att må ännu sämre. Men jag är deprimerad och känner ingen som helst lycka. Jag kan inte bara sitta och vänta på att något mirakel ska ske. För det är ingen vanlig svacka", fortsätter hon. 

Hon avslutar inlägget med att berätta att hon fått en tid och ska påbörja en utredning om sina problem. 

Modigt att våga berätta. Vi håller tummarna för att Paulina snart mår bättre. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!