Hollywood-stjärnans vidriga skryt – skjutit ihjäl 100 rävar

Skådisen och det föredetta fotbollsproffset Vinnie Jones är i blåsväder efter att ha lagt upp en skrytsam bild på 100 döda rävar på Twitter.


Den brittiske Hollywood-skådisen Vinnie Jones har förutom många stora roller, en karriär som fotbollsproffs i ryggen. Han har bland annat spelat i storfilmer såsom Snatch, Lock, stock and two smoking barrels, samt Swordfish.

På senare tid har han dock fått ett nytt, rätt så kontroversiellt intresse, nämligen jakt. Och under dagen kunde han chocka sina följare på Twitter genom att lägga upp en riktigt skrämmande bild på sitt konto, föreställandes en likhög med 100 rävar han sägs ha dödat.

Till bilden skrev han "En äkta natt av lampning. Någon som kan klå detta?", och åsyftade en jaktteknik där man genom fordon och starka lampor lätt kan identifiera djur i mörkret med hjälp av deras starkt lysande ögon.

Efter att en mängd arga följare kritiserat den osmakliga bilden tog han plötsligt bort den från kontot. Kritiker skrev bland annat: "Kallar du dig själv man, som jagar oskyldiga rävar?" och "Äcklad är en underdrift. Fegt och meningslöst."

Efter backlashen backade dock det föredetta fotbollsproffset, och drog till med vad som mycket troligt är en lögn.

Bildkälla: Twitter

"Jag vaknade precis och såg tweetsen med rävbilderna, det här är ett hack jag har aldrig sett denna bilden i mitt liv och jag twwetade inte det är ett HACK !!!!!" skrev han i sitt knackigt formulerade inlägg på Twitter.

Förklaringen har dock synats av många skeptiker på mikrobloggen, och till bevisningen hör gamla bilder Jones tidigare lagt upp på döda rävar.

Bildkälla: Twitter

Till ett brittiskt jaktmagasin har han även talat ut om sitt jaktintresse. I en intervju sa han då att hans perfekta dag består av att "gå upp tidigt, skjuta duvor hela dagen och döda 200 stycken, sen gå ut på lampning hela natten och skjuta ett halvdussin rävar", skriver The Sun.

Rävjakt må vara en brittisk tradition, men lite måtta kan det väl ändå vara? Att mörda 100 rävar och sedan skryta om det är bara för mycket...

En annan som verka uppskatta jakt är den här björnen som mördar en älg – och Jörgen fångade allt på film:

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Var det ett rimligt skryt?
Tack för din röst!