Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Zara Larsson visar upp sin hy utan smink – hyllas av fansen

- 29/07/2017, 21:34 -

Sångerskan Zara Larsson lade under lördagen ut en ärlig bild på sin hy på Instagram, nu är det flera av hennes fans som hyllar stjärnan.

et kan ofta se ut som att Zara Larsson har perfekt persikohy som gör oss andra, dödliga, gröna av avund, men nu avslöjat stjärnan att hon, likt många andra, kämpar mot dålig hy – men tycker att det är okej. 

Sångerskan delade på lördagen en artikel om att finnar blivit populärt på catwalken på sin Twitter. Där skrev hon: "Wow, om bara ansiktstvätt kunde få bort min akne! Varför har jag aldrig tänkt på det?"

Bildkälla: Faksimil Twitter

En person i kommentarerna skrev då snabbt: "Akne? Vilken akne? Jag såg din hud, den är perfekt."Varpå Zara svarade genom att lägga upp en bild på sin kind med kommentaren: "Min hy är dålig. Men det är okej".

Bildkälla: Faksimil Twitter

Det var många som reagerade på bilden och flera personer hyllade Zara för att hon vågade visa sin hy utan smink

"Tack snälla för att du visar upp dig själv utan smink för dina fans, det får mig att känna mindre press på mig själv att jag måste ha en helt perfekt hy", "Jag är så glad för att du vågar visar upp din hy för det bevisar att alla är mänskliga och att vi kämpar med samma problem i livet" och "Du är en sådan inspirationskälla, tack så mycket" är kommentarer från några av fansen på Twitter. 

I spelaren under kan du se vad Zaras pojkvän Brian Whittaker anser vara sitt största komplex. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du haft problem med hyn?