Zara Larsson hyllas av sina fans efter bilden.
Zara Larsson hyllas av sina fans efter bilden. - Foto: Instagram/Faksimil Twitter (montage)

Zara Larsson visar upp sin hy utan smink – hyllas av fansen

Sångerskan Zara Larsson lade under lördagen ut en ärlig bild på sin hy på Instagram, nu är det flera av hennes fans som hyllar stjärnan.


et kan ofta se ut som att Zara Larsson har perfekt persikohy som gör oss andra, dödliga, gröna av avund, men nu avslöjat stjärnan att hon, likt många andra, kämpar mot dålig hy – men tycker att det är okej. 

Sångerskan delade på lördagen en artikel om att finnar blivit populärt på catwalken på sin Twitter. Där skrev hon: "Wow, om bara ansiktstvätt kunde få bort min akne! Varför har jag aldrig tänkt på det?"

Bildkälla: Faksimil Twitter

En person i kommentarerna skrev då snabbt: "Akne? Vilken akne? Jag såg din hud, den är perfekt."Varpå Zara svarade genom att lägga upp en bild på sin kind med kommentaren: "Min hy är dålig. Men det är okej".

Bildkälla: Faksimil Twitter

Det var många som reagerade på bilden och flera personer hyllade Zara för att hon vågade visa sin hy utan smink

"Tack snälla för att du visar upp dig själv utan smink för dina fans, det får mig att känna mindre press på mig själv att jag måste ha en helt perfekt hy", "Jag är så glad för att du vågar visar upp din hy för det bevisar att alla är mänskliga och att vi kämpar med samma problem i livet" och "Du är en sådan inspirationskälla, tack så mycket" är kommentarer från några av fansen på Twitter. 

I spelaren under kan du se vad Zaras pojkvän Brian Whittaker anser vara sitt största komplex. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du haft problem med hyn?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

3 timmar sedan

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

3 timmar sedan
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...