Pojkvännen berättar om intima händelsen med Kissie

- 22/08/2017, 15:06 -

Kissies pojkvän Andreas väljer nu att berätta om den intima händelsen som ägde rum när paret precis börjat dejta.

Den som håller koll på  bloggerskan Alexandra "Kissies" Nilssons blogg den senaste månaderna har antagligen inte missat att hon är nyförälskad. 

Kärleken heter Andreas Hellmers, 35, och har synts flitigt på Kissies sociala medier de senaste månaderna. Paret är sådär typiskt nykära och har spenderat väldigt mycket tid tillsammans, vilket i sin tur gjort att de lärt känna varandra utan och innan. 


Erkänner pinsam händelse under frågestund

Det var under helgen som Andreas fick besvara frågor om Kissie på hennes blogg. Frågorna ställdes av läsare och Kissie fick sedan kommentera om Andreas hade rätt i sina påståenden eller inte. Och ja, en hel del hade han ju koll på, bland annat en av parets första pinsamma händelser. 


"Jag tycker inte det är så pinsamt, men när vi varit tillsammans en ganska kort tid så låg vi i soffan och kollade på serier. Hon somnade och lade sig i någon halv fosterställning, så jag tyckte att hennes höft och rumpa såg ut som en perfekt och inbjudande plats för mig att lägga ner huvudet på, skriver han". 

"Några minuter senare fes hon ljudligt rakt i mitt ansikte. Det roligaste av allt var att jag aldrig sett någon vilja försvinna ur sin kropp så mycket och intensivt – någonsin", avslutar han skämtsamt. 


Kissie väljer då att svara i en text under, och ja, hon verkar fortfarande vara lika generad som hon var vid tillfället incidenten ägde rum. 

"Hahaha fyfan vad taskigt att ta upp det här. Skämdes så mycket", avslutar hon.

Vi gissar på att det är fler än Kissie och Andreas som varit med om liknande situationer...

Har du råkat fisa framför din partner?