Therese Lindgren filmas genom sitt fönster: "Är rädd i mitt eget hem"

- 23/08/2017, 10:55 -

Youtubestjärnan har blivit filmad i sitt eget hem under kvällar då hon varit ensam hemma. Nu vädjar hon till fansen i sin senaste video.

Therese Lindgren har idag 561 000 prenumeranter på Youtube och är därav en av våra absolut största Youtubestjärnor i Sverige. Hon har släppt en bok, varit med i tv-soffor, poddar, och webprogram samt att hon var den första Youtubeprofilen som öppet berättade om sin ångest, sin självmedicinering och hur det är att leva med panikattacker. 

Therese Lindgren berättar i sin video att hon är rädd i sitt eget hem. Bildkälla: Therese Lindgren Youtube.

Therese Lindgren berättar att hon är rädd i sitt eget hem

Några kvällar i rad under den senaste veckan har Therese lagt märke till en drönare som flugit runt och sedan stannat utanför hennes fönster. Bildkälla: Therese Lindgren Youtube.

Therese är lyckligt kär i sin pojkvän Anders, hon älskar sina fans och passar ofta på att tacka dem för att de följt med henne så länge. Men att vara superkänd Youtuber har såklart sina nackdelar. 

"Är rädd i mitt eget hem"

Therese har tidigare varit med om att bli terroriserad av galna fans. Hon har fått extremt många busringningar på både telefon och dörr, fått dödshot i kommentarsfältet och blivit ID-kapad. Det allra värsta var ändå när en man ringde Therese mamma och påstod att han ringde från polisen. Han bad henne sätta sig ned och sa sedan att Therese hade dött i en bilolycka, och bad då mamman åka in till sjukhuset för att identifiera kroppen.

Men nu har någonting väldigt obehagligt hänt igen. 

Några kvällar i rad under den senaste veckan har Therese lagt märke till en drönare som flugit runt och sedan stannat utanför hennes fönster. Hon har även lagt märke till att den filmar in i lägenheten. 

Bildkälla: Youtube

– Jag har gått omkring i min lägenhet och sedan fått syn på drönaren som står stilla i luften, och filmar utanför mitt fönster. När det här händer blir jag jätterädd. Jag tycker att det är obehagligt att jag blir iakttagen. 

– Självfallet vågar jag inte springa ut och konfrontera personerna som gör detta då jag kan hamna i en väldigt obehaglig situation. Jag har inte sett vilka det är och jag vill vänta med att gå till polisen. Så jag ber er som gör detta att sluta så vi slipper göra en grej av det här. 

Bildkälla: TT

Vi hoppas på att personerna som utför denna obehagliga gärning genast slutar upp med det.