Jocke och Jonna fick hjälp av fansen.
Jocke och Jonna fick hjälp av fansen.

Kaos utbröt på Joakim Lundells altan – då ryckte fansen in

Det blev ett turbulent dygn för Joakim Lundell då några personer bröt sig in på hans altan.


Det har varit några riktigt turbulenta veckor för Joakim och Jonna Lundell. De har varit i dispyt med Ben Mitkus, mött kritik efter Joakims spelningar, blivit konstant terroriserade av galna fans samtidigt som att Joakim under tiden tvingats riva upp djupa sår i och med sin självbiografi som handlar om den fysiska och psykiska misshandel han utsattes för som barn. 

På detta har Jonna åkt in på akuten på grund av smärtor och blödningar från magen. Men det stannar inte där. 

Paret har tidigare berättat om hur de dagligen tvingas utstå hat, hot, busringningar och terrorisering från galna fans. Men nu har några personer tagit steget ännu längre. 

"Fick tillkalla polis"

Det var under torsdagen som Joakim hörde att någonting inte stod helt rätt till på sin altan. Till sin förtvivlan fick han syn på ett gäng människor som brutit sig in på hans altan och börjat vandalisera. Men till undsättning fanns då hans riktiga fans som hjälpte till att ta fast personerna som utförde dådet. 

Nu har Joakim skrivit ett meddelande till de hjälpsamma fansen och tackat så mycket för hjälpen. Polis tillkallades och personerna som vandaliserat altanen erkände och bad om ursäkt. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!