1 av 2
2 av 2

Deltagarna berättar om sexet i årets Paradise Hotel

På måndag börjar Paradise Hotel 2017, och enligt deltagarna själva kommer det minst sagt att bjudas på både det ena och det andra...


Skandalsåpan Paradise Hotel är tillbaka och denna gång kommer vi att få ett kärt återseende med några av de tidigare säsongernas starkaste namn. Bland andra Smail Alihodzic , Eric HagbergKristian TäljebladJonathan Hermansson kommer vi att få följa under hösten. 

Och enligt deltagarna själva kommer det bli en hejdundrande säsong innehållandes drama, spel, sex och kärlek. 


Tidigare i veckan hölls en pressträff tillsammans med deltagarna, och ja, där berättade killarna en hel del om vad som kommer att ske bland annat i sovrummen på hotellen. 

Se mer från det i spelaren ovan. 

Senaste nytt

”Sex and the city”-skådisen död – hittades i sitt hem

igår 21:52

Zara Larsson säger ifrån efter ryktet om rumpförstoring: “Varit lite på gymmet”

igår 21:29
Flera följare misstänker att artisten Zara Larsson gjort en BBL, alltså en rumpförstoring. Nu säger Zara Larsson ifrån på sitt TikTok-konto och menar att hon bara varit lite på gymmet.

Vi måste prata om Jens kladdkaka i Bonde söker fru

igår 21:00
I kvällens Bonde söker fru fikar Jens Lundin och brevskrivaren Ida. Och självfallet som den fikatok man är så reagerade man snabbt på en LITEN detalj....

Shannen Doherty: Cancern har spridit sig

igår 17:10
Skådespelaren Shannen Doherty, 52, kommer med ett nytt tungt sjukdomsbesked. Den cancer som hon behandlats för under året har nu spridit sig till skelettet.

Krisande Viaplay säljer tv-serie till konkurrent

igår 15:30
För ett år sedan presenterade Viaplay planerna på en ny kriminalserie med Alexandra Rapaport i huvudrollen. Nu dyker serien upp – hos rivalen SkyShowtime, som köper serien av den krisande strömningstjänsten. Tydligen ska de det, jag har själv fått veta det i dag, säger Alexandra Rapaport till TT.

Efter Niclas Wahlgrens resa – nu flyttar Hans Wahlgren hem till Pernilla

igår 14:56
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är minst sagt gästvänliga – nu har de öppnat upp dörrarna till sitt megahus på Lidingö, där Pernillas pappa Hans Wahlgren gjort sig hemmastadd.