Joakim Lundell slår rekord med självbiografin Monster

- 30/08/2017, 17:14 -

Joakim Lundells självbiografi släpps den 9 oktober och är redan nu en braksuccé. Nu väljer han att exklusivt släppa de första fem sidorna.

Joakim Lundell lever för tillfället i någonting utav en framgångssaga. Tillsammans med Jonna har han över 668 000 prenumeranter på sin Youtubekanal, hans musik sprids över hela världen och låten "All I Need" håller fortfarande svenska Spotify-rekordet. 

Men vägen dit han varit allt annat än enkel. 

Den 9 oktober släpps Joakims självbiografi "Monster" som handlar om hans tuffa uppväxt, relationen till sin mamma, den psykiska och fysiska misshandeln samt vägen till att bli en av Sveriges mest kända människor. 

– Jag har kunnat läsa hela boken utan att bryta ihop, men sedan – varje gång på exakt samma sida, så kan jag inte hålla tillbaka tårarna. Det bara brister, berättar han.

Du skriver på din Facebook att den redan sålt slut?

– Många tror att det är ett PR-trick men nej det är det inte. Bokus har sagt till dom att det är rekord och att de aldrig sett någonting liknande. Den signerade upplagan tog slut på bara några timmar. Resterande exemplar tog slut också. Efter mycket tjatande så fick vi fått loss 5000 böcker till – men nu är även de slut... Det känns helt sjukt men även fantastiskt då det varit väldigt jobbigt att göra denna boken, läsa den och då riva upp alla sår igen. 

Joakim har exklusivt valt att släppa ett urval sidor till Nyheter24. Sidorna är tagna från olika partoer i boken och är därför inte sammanhängande med varandra.