Här är videon som gjorde att Joakim Lundell lägger ner

- 02/09/2017, 17:58 -

En video där två killar kör bil utanför Joakim och Jonnas hus blev droppen för Youtube-paret som nu meddelar att de lägger ner sin kanal.

En video när två killar gjorde en "burnout" utanför Joakim Lundells hus var en av anledningarna till att Joakim tog beslutet att lägga ner sin Youtube-kanal "Jocke och Jonna". 

I videon kör killarna utanför Joakim och Jonnas hus med gnisslande bildäck. Enligt killarna ska då Joakim sprungit ut från huset och jagat dem. 

– Det var inte som att vi menade något illa med att burna. Det var bara en kul grej, säger en av killarna i videon. 

Anledningen till att de körde utanför huset är enligt killarna i videon att de då skulle kunna skriva in Joakims namn i videons titel för att få fler visningar. 

Joakim Lundell har kommenterat killarnas video på Snapchat där han säger att han blir väldigt upprörd över att personer gör sådana saker eftersom det inte bra skrämmer honom och Jonna, utan även hans grannar och deras barn. 

– Den här tjejen skriver att hennes mormor bor i huset bredvid mig eftersom det åker personer i höga hastigheter och burnar utanför mig. 

Han säger också att han tycker att killarna i videon borde ta ner den, även om de inte körde snabbt utanför hans hus, eftersom det uppmuntrar andra att göra liknande saker. 

Och det var bara timmar efter det att Joakim kommenterat videon på Snapchat som han gav beskedet att han och Jonna lägger ner sin kanal. 

Han säger även att det var ett gemensamt beslut som de tänkt på under fyra månader, men att de nu inte orkar mer.  

UPPDATERING:

Killarna har nu bett om ursäkt till Joakim och säger att "de förstår" att han blivit upprörd. 

Se Joakims motivering till varför han lägger ner kanalen i videon ovan. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Kommer du sakna Jocke och Jonna?