Onsdag 21 Apr
Stockholm

Eric Hagberg om känslorna för Bianca Ingrosso: “Vill ha dig“

Eric Hagberg är aktuell i årets Paradise Hotel och i vanlig ordning går han vid namnet "snygg-Eric". Men vem går han själv och fantiserar om?

Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela

Eric Hagberg alias "snygg-Eric"klev in i Paradise Hotel 2014 där han snabbt gjorde succé. Säsongen avslutades med att han och Paulina "Paow" Danielsson vann och gick därifrån med 250 000 kronor var. 

Men i år är han återigen aktuell i skandalsåpan tillsammans med sina gamla PH-veteraner Smail Nascimento, Jeppe Johansson, Kristian Täljeblad, Jonathan Hermansson och Robin "Mos" Andersson.  Och vilken rivstart vi fått. 

Eric har redan synts hångla, dansa och mysa med flera av tjejerna och killarna i huset, men på utsidan, där slår hans hjärta lite extra för en speciell tjej. 

Eric Hagberg

"Vill du ha mig så vill jag ha dig"

I "Intim med Björk" ställer Martin Björk massor av frågor till Eric, bland annat när han sist låg med en känd person, vad han kollar på när han kikar på TV, samt om hans största crush. 

Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso

– Ja men när jag ser Bianca Ingrosso så blir jag lite nervös. Hon sa ju faktiskt att hon haft en crush på mig. Så ja, Bianca, jag vill verkligen ha dig, om du vill ha mig, säger Eric.

Se hela klippet här: 

Kommentera (2)
Kopiera länk
Dela