"Idol"-Jacks flickvän mötte Nikki på toaletten – efter flörten i TV

Antonija Mandir sprang på Nikki Amini på en offentlig toalett. Efter att Nikki varit flörtig mot pojkvännen Jack Daniel Stengel-Dahl.


Jack Daniel Stengel-Dahl var en av deltagarna i ett av årets mest omtalade realitysäsonger. Ex On The Beach 2017 gick över alla gränser och det blev en säsong fylld av dramatik, sex, fest och kärlek. 

Och kärlek, ja det blev det minsann för Jack då han under säsongens gång träffade nuvarande flickvännen Antonia under inspelningen borta i Mauritius. Paret blev stormkära och flyttade genast ihop när de kom hem från resan.


Hyllas i Idol

Efter sin medverkan har Antonija och Jack startat upp en Youtubekanal där de har över 41 000 prenumeranter och en trogen följarskara. Men TV-sagan slutade inte med Ex on the beach. Jack har under en längre tid haft ett brinnande intresse för sång och har efter sin medverkan i EOTB släppt egen musik. I år valde han att söka till Idol, och gjorde minst sagt succé hos juryn – inte minst hos jurymedlemmen Nikki Amini.


– Alltså den där blicken. Mysigt. Jag längtar till slutaudition nu, säger Nicki flirtigt efter att hela juryskaran överöst Jack med komplimanger samt givit honom en guldbiljett. 

På sin Instagram publicerade Antonija en Instagram-storyy där hon syns titta på avsnittet tillsammans med Jack. 

– Alltså hon var ju uppenbarligen sugen Jack, det kunde vi ju alla se, skrattar hon till sina följare medan Jack skakade på huvudet i bakgrunden. 

– Jag är från Balkan ok, jag har alltid haft ett hett temperament, haha!, avslutade hon. 

Det Antonija inte visste, var ett hon bara ett par veckor senare, skulle stöta in i Nikki på en offentlig toalett. 

"Hon måste trott att jag var galen"

Det var under den omtalade Kristallen-galan som både Nikki och Antonija befann sig på plats för att tävla om priser. Under en paus skulle Antonija snabbt hoppa in på toaletten, och det blev inte direkt som hon tänkt sig säger hon när hon pratar med Nyheter24.


– Nej men vem står inte där inne på damernas och tvättar händerna? Jo Nikki, Så jag går fram och ba "Jahapp, tyckte du Jack var bra eller? Såg ut så" Varpå hon svarar "Han var jätteduktig, men mer än så får jag inte säga ännu. Vad tyckte du?". Jag svarar att jag satt och grät hemma i min soffa för jag var så stolt. Hon hinner sedan gå innan jag hinner berätta att jag är hans flickvän så hon antog väl att jag var ett galet fan av honom hahaha, berättar Antonija för Nyheter24.

Nyheter24 har sökt Nikki Amini för en kommentar. 

/
Senaste nytt

Nya anklagelser mot Harvey Weinstein

2 timmar sedan

Ursäkta men, vad hände precis i Bonde söker fru 2023?

igår 20:29
Bonde söker fru 2023 är i full gång och i första avsnittet hände både det ena och det andra. En händelse fick oss sannerligen att hoppa till lite extra...

Lisa Ohlin regisserar militärthriller

igår 20:16
Regissören Lisa Ohlins nya projekt blir en spionthriller som utspelar sig i Karlskronas skärgård och på Gotland.

Följarna rasar efter Youtube-trion JLC:s prank: "Riktigt taskigt"

igår 16:13
Youtubegruppen JLC:s grova prank på närmaste kollegan. Nu rasar följarna i kommentarsfältet: "Osmakligt!"

Ernst Kirchsteiger ger svar på tal till TV4-tittarna: ”Lägg ner”

igår 14:00
TV4-tittarna reagerar på Ernst Kirchsteigers nya lampskärm i programmet "Hemma med Ernst". Han svarar nu på kritiken.

Camilla Läckberg på Times bästa-lista

igår 13:58
Time Magazine har utsett tidernas bästa deckare, och med på listan finns Camilla Läckbergs "Isprinsessan". "Tårarna rinner", kommenterar författaren utnämningen.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.