Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Linn Ahborg drack vin i garderoben – pappas reaktion gör succé

Nöje | 18/09/2017 13:07

Linn Ahlborg fyllde nyligen 18 vilket firades med en hejdundrande fest.

Det var förra helgen som Linn Ahlborg, 18, fyllde sina efterlängtade 18 år – och det var minst sagt välkommet. Linn har under en längre tid uppdaterat sina följare om hur mycket hon längtat efter att fylla mydig och kunna gå ut på krogen tillsammans med sina kompisar. 

Lördag natt när klockan slog 00.00 blev Linn 18 och med det slog hon till med en hejdundrande fest i sitt barndomshem i Gävle. Och av bilderna att döma så hade Linn och hennes vänner en riktigt urspårad kväll med hotellnatt, jacuzzi och annat kul. 

Linn Ahlborg
Linn Ahlborg gör succé på Instagram


Jonas Ahlborg är far till Linn Ahlborg

Pappans kommentar gör succé

Efter sin 18-årsdag har Linn (som oss alla) passat på att festa loss och på sin Instagram publicerade hon nyligen en bild där hon sitter med ett stort glas vin i en garderob full av kläder. Till bilden har hon skrivit texten: "Bästa med att vara 18: att man kan supa i pappas garderob".

Linns extremt karismatiska far Jonas Ahlborg har då svarat på Linns kommentar med orden: "Så det är därför jag har läppstift och rödvin på mina skjortor Linn. Då har jag alltså fått skäll helt i onödan".

Kommentaren har snart fått 2000 kommentarer och hyllas nu av Linns följare.