Mollys bilder på främmande killen får fansen att undra

Den senaste tiden är det en speciell kille som synts inringad i hjärtan på Molly Sandéns Instagram. Nu undrar fansen vem det är.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Det var inte allt för länge sedan som Molly Sandén helt gjorde en omvändning när det kommer till sin musik. Hon har nämligen börjat at sjunga på svenska. Men det är inte den enda förändringen Molly gjort. När hon nyligen besökte Nyhetsmorgon i TV4 så berättade hon varför hon inte längre vill prata om pojkvännen Danny Saucedo

– Nej, jag har blivit så trött på att inte få stå på mina egna ben, utan att allt jag gör ska förknippas med vad han gör och säger. Så jag har gjort ett litet statement där också. Jag vill inte prata om honom, jag vill inte det, sa hon i klippet.

"Vart är Danny?"

I samband med Mollys nya "Danny-fria-liv" så har det börjat dyka upp en annan manlig bekant till henne allt oftare på hennes sociala medier, nämligen ingen mindre än fotografen Joseph Peyre (bror till Hollywoodfrun Elena Belle). 

Nu har fansen börjat att visa oro över att Danny och Molly ska ha gjort slut, men sanningen är den att Molly och Joseph har jobbat mycket tillsammans och det är därför de flitigt dykt upp i Instagramflödet tillsammans. 

Med andra ord, Saucedo har antagligen ingenting att oroa sig för. 

/