Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fansens elaka skämt om Kylies framtida barn

Nöje | 25/09/2017 16:26

Ryktet om att Kylie Jenner ska vara gravid har spridits som en löpeld, och det har även de elaka skämten gjort på kuppen.

Ryktet om att Kylie Jenner är gravid har minst sagt skapat rubriker över hela världen och vi alla väntar nu med spänning med en bekräftelse från Kylie själv. Om nyheten stämmer eller inte har fortfarande inte gått fram, men enligt uppgifter är Kylie gravid med pojkvännen Travis Scott

Fansen är nu riktigt nyfikna och både Twitter, Facebook, Instagram och nöjessidor analyserar alla detaljer som kan betyda att hon är gravid – eller att hon inte är det.

Ex-pojkvännen, rapparen Tyga publicerade nyligen en bild på nyheten på sin Snapchat där han även hävdar att barnet i sådant fall skulle vara hans. 


Onda tungor skojar om barnet

Det har antagligen inte undgått någon att Kylie genomgått en extrem förvandling utseendemässigt de senaste åren. Med skönhetsingrepp och operationer har hon förändrat sin look vilket kan synas på gamla bilder, vilket fansen passar på att dra upp så fort de kan."Vilken Kylie kommer barnet vara lik?"

I Kylies kommentarsfält har nu fansen börjar dra elaka skämt angående om huruvida barnet kommer att se ut som Kylie innan hon opererat sig eller efter.