Jonna Lundell visar upp hemliga tatueringen

- 27/09/2017, 14:13 -

Jonna Lundell visar upp den tatueringen hon gjorde tillsammans med Saga Scott och resten av sina tärnor.

Det var under Guldtuben 2016 efter att Joakim Lundell och Jonna Lundell tagit emot pris som Joakim gick ned på knä och friade. I juli samma år gifte sig Youtubeparet och med det kom även en fartfylld möhippa och svensexa. Jockes bestmans tog med honom ut på stan iklädd en ”ko-dräkt” där ett av uppdragen var att få folk att suga på hans spenar. Sedan begav de sig till en gokartbana.

Trots att Joakim hade en galen dag så lyckades Jonna och Jonnes möhippor att ta det hela steget längre. 

"Tatuerade sig"

Jonnas dag började med att tärnorna fick klä ut henne. De tog på henne prinsesskläder, sminkade henne ordentligt (minst sagt) och satte på henne en tiara. De drack sedan bubbel och begav sig till en tatueringsstudio där tjejerna bestämde sig för att göra matchande tatueringar. 

Tatueringen tjejerna skulle gjorde blev evighetstecknet tillsammans med texten "We do". 

På bloggen skriver nu Jonna att hon är sugen på att tatuera sig igen men inte riktigt vet vad hon vill ha för motiv samt att hon inte är helt säker på vart den ska sitta. 

"Nu har jag ju fått flipp igen och vill tatuera mig igen. Jag kanske vill ha någon på låret? Eller under bysten? Eller på baksidan av låren? Kanske på foten? Hur ska man kunna välja ställe och sedan vara nöjd Och hur ska man ens kunna välja ett motiv?", skriver hon. 

Det återstår att se vad det blir.