Tisdag 18 Jan
Stockholm

Oliver avslöjar sanningen om kärleksbilden

Oliver Hunt deltog i Temptation Island tillsammans med sin dåvarande flickvän. Men som det ser ut så slutade deras saga efter programmet.

Kommentera (7)
Kopiera länk
Dela

Relationssåpan ”Temptation Island” har gjort comeback i Kanal 5 och det var i söndags som första avsnitten gick av stapeln. Programmet går ut på att fyra par beger sig till en paradisö för att sätta sitt förhållande på prov. För paren kommer inte att bo med varandra. 


På ön befinner sig nämligen runt 20 stycken singlar som kommer att dejta och spendera väldigt mycket tid med paren, på varsitt håll. Paren splittas nämligen upp och tjejerna och killarna kommer att tvingas bo på olika håll under 24 dagars tid – omgiven av frestelse. 

Ett par som valde att spendera 24 dagar på paradisön var Oliver Hunt och Kristina Brorsson. Paret hade under en längre tid tampats med ett långdistansförhållande, men bestämde sig slutligen för att testa vad förhållandet gick för i Temptation Island. "Vi klickade snabbt"

Profilen Annica Englund har tidigare gått ut med att hon och pojkvännen Marcelo Peña valde att gå isär efter din medverkan i årets Temptation Island. Och nu börjar tittarna misstänka att Oliver och Kristina gått i samma fotspår. 

Detta efter att ha kikat igenom deltagarnas sociala medier. På flera av bilderna dyker nämligen Oliver upp med en av singeltjejerna, Denise Desmond. De ser väldigt kärleksfulla ut och på en bild syns Oliver lyfta upp Denise i luften och i texten under syns en längre kärleksförklaring. Ingen av hans senaste bilder visar dock en enda skymt av Kristina. 

Nyheter24 pratade med Oliver för att se hur "skeppet ligger" och om han och Denise fann varandra inne i huset.

– Jag vill inte avslöja något än, men kan säga att jag tycker Denise är en sjukt härlig tjej som tillför mycket i programmet med massa glädje och jävligt bra energi. Vi klickade snabbt och hade bra kemi. Sen om vi är tillsammans eller inte får ni se om ni följer oss under programmets gång...

Bröt du med Kristina i samband med Temptation?

– Samma med denna fråga så vill jag inte hellre avslöja någonting, men kan säga att det blev en del tårar och man fick se saker som man inte gillade. 


Hur är det egentligen att bo i ett hus tillsammans med massor av singeltjejer, massa fest, kameror och så vidare?

– Att bo i ett hus med massor av singeltjejer var hur bra som helst. De tjejer som var där var svinsköna att hänga med, sen kanske det var någon eller några som man klickade mer eller mindre med. Och att man filmas 24-7 glömmer man bort ju mer tid det går, säger han och fortsätter:

– I början så kanske man tänkte mer på vad man sa och gjorde för att man inte ville att det skulle komma ut på ett dåligt sätt, men till slut så glömmer man det och så är man sig själv till hundra procent och kör sitt race. Och fest är ju alltid kul. Men sen blev det ju roligare att ha massa glada partypinglor runt om sig. Sen vet de flesta att tjejer överlag kan ta jävla tid på sig att fixa sig. Så förfesten fick vi grabbar stå för. Men jag kan inte klaga, vi hade svin kul och det kommer ni alla få se, säger Oliver. 

Ok.. så vad kan vi förvänta oss av den här säsongen?

– Det ni kommer kunna förvänta er är en galet rolig säsong med massa skratt, tårar,dansande, svek och en del beröring. Så kan med hundratio procents säkerhet säga att Temptation Island är ett program man inte vill missa.

Kommentera (7)
Kopiera länk
Dela