Peg Parnevik möter kritik efter bilden: "Du har förstorat dem"

Peg Parnevik publicerade under helgen en bild där hon sitter och solar. Då började kommentarsfältet att koka.


Coola systrarna Parnevik fortsätter att röra upp känslor på Instagram. Tidigare har duon publicerat diverse bilder där de diskuterat feminism, näthat och sexualiseringen av den kvinnliga kroppen. 

Peg har ofta diskuterat fenomenet "lättkränkta män" och det faktum att väldigt många tar åt sig av frasen "alla män". 

– Det är så dumt när det blir en konversation om 'alla män' och 'inte alla män', engagera er istället. Om du inte är en sån man. Om du inte våldtar någon, gör något ändå. Om du känner någon som är en sån kille, gör något åt det, uppmanar Peg.

Och ironiskt blir det när hon efter sin senaste bild återigen tvingas möta på påhopp från just – en man. 


"Du har förstorat dem"

Det var under söndagen som Peg publicerade en bild på sin Instagram. Bilden är tagen på henne själv medan hon sitter och solar. Många av hennes fans överöser henne med komplimanger i kommentarsfältet, men så finns det såklart alltid de som inte kan hålla tungan rätt i munnen. 



Det är nämligen en användare som påstår att Peg ska ha förstorat brösten. Vilket får resten av hennes fans, samt hennes syster Penny, att reagera. 

– Ändå ironiskt när småpojkar älskar bröst men sen måste kommentera så fort du har ett par? Men som vi ser är han en sån som måste kolla på porr för att få se bröst, skrev Peg under kommentaren. 

– När länken i hans bio går till pornhub och han kommenterar din kropp hahahaha, skriver Penny. 

Vi älskar att Peg står på sig och framförallt möter så mycket kärlek från sina fans i kommentarsfältet. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!