Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Det händer om du avbryter din medverkan i Temptation Island

- 19/10/2017, 11:49 -

Deltagarna åker till paradisön för att sätta sina förhållanden på spel. Men vad händer egentligen om man vill åka hem?

Temptation Island Sverige har varit en av årets största snackisar. Programmet går ut på att fyra par beger sig till en paradisö för att sätta sitt förhållande på prov. För paren kommer inte att bo med varandra. 

Temptation Island

På ön befinner sig nämligen runt 20 stycken singlar som kommer att dejta och spendera väldigt mycket tid med paren. Paren splittas upp och tjejerna och killarna kommer att tvingas bo på olika håll under 24 dagars tid – omgiven av frestelse. 

Temptation Island

En av deltagarna, Oliver Hunt, berättade i en intervju med Nyheter24 att alla paren samt alla singlarna får en summa pengar för sin medverkan. 

– Det är faktiskt en bra summa pengar, berättade Oliver. 

Men det många tittare undrat är vad som händer om man skulle välja att avbryta sin medverkan. Går man hem lottlös då eller får man ändå sin del av summan? Och kan man verkligen avbryta när man vill?

Nyheter24 kontaktade programmets presskontakt Therese Lindström för att höra hur det ligger till. 

– Självklart kan deltagarna avbryta när som helst. Känner man att man inte vill vara kvar får man åka hem på direkten, berättar hon. 

Hur är det när det kommer till pengar? Vi har hört att det handlar om ganska bra summor, så det kanske inte gäller om man inte medverkar tiden ut?

– Jo, självklart betalar vi våra deltagare för deras medverkan. Vi skriver ju på kontrakt som säger att de ska få en viss summa pengar för att de ställer upp. Så lottlös blir man absolut inte. Så det är så det är, avslutar hon. 

Temptation Island visas varje söndag klockan 22.00 i Kanal 5.