Stockholm

"Paradise Hotel"-profilen Eric Hagberg slog tjej på rumpan

Det var i helgen som "Paradise Hotel"-profilen antastade en kvinna på en krog i Stockholm. Nu berättar hon om den kränkande händelsen.


Läs mer

Det var i lördags som Zoe Brown, 23, besökte nattklubben Berns för att fira Halloween med sina kompisar. På festen befann sig även "Paradise Hotel"-profilen Eric Hagberg, 23.

Zoe och hennes kompis ska ta en bild i en soffa, och samtidigt som de gör sig redo för bilden så går Eric fram och ger henne en smäll över rumpan.


Zoe Brown. Bildkälla: Facebook. 

"Jag är lättklädd, rumpan i vädret och ska ta en bild på min polare. Ett lätt offer. Ett lätt offer för er att snart fånga en ”kul grej” på film", skriver Zoe i sitt Facebookinlägg.

Allt filmades av Erics kompis, Abbe Blattelito. Abbe la även ut det på sin Snapchat.

"Jag ser nästan humorn i att du låter din vidriga polare filma så jag får hänga ut dig på varje sätt jag kan. Den här filmen ska bli viral för alla tjejer som inte känner folk som har möjligheten att sätta dig och ”roliga killar som du” i skiten", skriver Zoe.

I klippet ser vi även hur Zoe konfronterar Hagberg, och hon såg även till att han blev utslängd. För Nyheter24 berättar Zoe om den kränkande händelsen. 

Vad sa du till honom efter att han slagit dig på rumpan? 

– ”Slog du mig precis på rumpan?” Han nekade bara och försökte bara vifta bort mig. Jag gav honom en lavett då, säger Zoe till Nyheter24. 

Zoes kompis hämtade en vakt som snabbt slängde ut Eric från Berns. 

En timme efter att Zoe la ut sitt inlägg på Facebook så hörde Eric av sig till Zoe och bad om ursäkt. 

– Han sa att han trodde jag va någon annan, säger Zoe till Nyheter24. 

Eric Hagberg. Bildkälla: Stella Pictures.

Zoes Facebookinlägg har redan tusentals visningar och många delningar. För Nyheter24 berättar Zoe att en av de som har sett klippet nu har anmält Eric. 

– Jag ska följa upp det, säger Zoe till Nyheter24. 

Nyheter24 har sökt Eric Hagberg utan resultat. I en kommentar på Zoes Facebook så ber han ännu en gång om ursäkt, och skriver att det blev en rejäl tankeställare. 

Eric Hagberg kommenterade det här under Zoes inlägg.

Zoes inlägg i sin helhet hittar du HÄR.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.